Ані Лорак повернулася в Київ і кардинально змінила імідж: в Новий рік з чистого аркуша

Відома українська співачка Ані Лорак здивувала фанатів в соціальних мережах відразу двома важливими новинами.

Героїня нашої сьогоднішньої статті вже кілька років живе і працює в Росії, що викликало немилість багатьох українців по відношенню до неї.

Причиною цього стало те, що навіть незважаючи на важкі відносини між країнами, Лорак продовжувала гастролювати по російських містах. В результаті активісти неодноразово намагалися зривати її українські концерти, тому артистка і перебралася до Москви.

Ани Лорак на сцене
Ані Лорак на сцені

Зв’язок з шанувальниками вона підтримує новими постами в соцмережах. Так, в Інстаграмі Ані Лорак з’явилося несподіване селфі в дзеркалі, на якому вона зазначила локацію — Київ, Україна. Більш того, виконавиця постала перед камерою абсолютно нової — не шатенкою, якою її звикла бачити публіка, а попелястою блондинкою.

Ани Лорак в новом имидже
Ані Лорак в новому іміджі

Варто відзначити, що знаменитість ніколи не наважувалася на такі кардинальні перетворення. Судячи з того, що Кароліна цікавиться думкою підписників щодо такого кольору волосся, поки що вона лише приміряла перуку.

Це фото вже опублікували численні фанатські акаунти зірки, де в коментарях думки розділилися — одні вважають, що темненькою Ані краще, іншим же подобається її оновлений стиль.

Також в Insta-stories героїні статті з’явилася пара кадрів з донькою Софією — вони влаштували теплий сімейний вечір і разом зліпили сімейство сніговиків.

Скриншоты из Инстаграм Ани Лорак
Скріншоти з Інстаграм Ані Лорак

Соню артистка народила в шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, з яким вони розлучилися на початку 2019-го. З тих пір Лорак постійно приписують вагітність, а чи дійсно це так, дізнайтеся з наступного відео:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.