Надя Дорофєєва намочила купальник і переплюнула Каменських: мокра дружина Дантеса влаштувала пожежу в мережі

Зимова відпустка Наді Дорофєєвої та Дантеса проходить на Балі. Навіть на відпочинку подружжя не забуває про прихильників і регулярно діляться новими фото та відео.

Судячи з Інстаграмів багатьох українських зірок, вітчизняний шоу-бізнес пішов на канікули. Багато артистів зараз заповнюють дефіцит вітаміну D в райських куточках планети.

Так, Потап і Настя Каменських полетіли на Мальдіви, там же відпочивають Оля Полякова та Ольга Фреймут зі своїми сім’ями. Шоумен Андрій Бедняков відвіз дружину з донькою в Домінікану, а ведучі Катя Осадча та Юрій Горбунов вже повернулися з Арабських Еміратів. Дорофєєва і Дантес вирішили влаштувати собі тропічний релакс і вирушили на Балі.

Надя Дорофєєва з Дантесом на Балі
Надя Дорофєєва з Дантесом на Балі

Варто відзначити, що екс-солістка групи “Время и Стекло” зачастила з провокаційними знімками. Ось і на цей раз вона похвалилася підтягнутою фігурою, прямо стоячи посеред водоспаду.

Надя позує в мокрому жовтому купальнику в повний зріст на фоні неймовірної природи, демонструючи, що новорічні свята ніяк не позначилися на її стрункій талії.

“Привітики, я в кайфі”, — написала співачка під фото.

Підписники просто не могли мовчки пройти повз і обсипали зірку безліччю компліментів:

  • “Балійська красуня”;
  • “Дорофєєва горить поруч з водоспадом і водоспад горить”;
  • “Неймовірно”;
  • “А ми в кайфі від твоєї чарівної краси”;
  • “Мокра дівчинка танцює (рядок з пісні Монатіка “Мокрая девочка танцует”)”.
Комментарии под фото Нади
Коментарі під фото Наді

До речі, зіркова парочка відпочиває на Балі не одна — туди вони полетіли в компанії друзів-рестораторів Кацуріних. Крім ледачого загоряння на шезлонгу, молоді люди влаштовують собі пригоди, оглядають місцеві краси і занурюються в незвичайну індонезійську культуру.

Скриншот из Инстаграма Нади Дорофеевой
Скріншот з Інстаграма Наді Дорофєєвої

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.