Як виглядає син Стаса П’єхи: є щось від тата, і дуже схожий на зоряну прабабусю Едіту

40-річний Стас П'єха вважається завидним нареченим, адже вже 4 роки не живе зі своєю дружиною, мамою сина Петі. Але не все так просто.

Красивий і харизматичний, талановитий і успішний Стас П’єха ніколи не залишався без жіночої уваги, але він дуже ретельно приховував і приховує своє особисте життя. Причому, робить це настільки успішно, що навіть його мати Ілона Броневицька дізналася про те, що її син одружився, вже постфактум. Як і те, що ще до весілля у Стаса і моделі Наталії Горчаковой народився син Петро. Це сталося в березні 2014 року, одружилися вони влітку, а рідні Стаса дізналися тільки восени.

Колишня дружина Стаса П'єхи з сином
Колишня дружина Стаса П’єхи з сином

Відразу ж після народження сина сім’я перебралася в Іспанію, де жила в передмісті Барселони. Та сімейне життя не задалося і через два роки пара розлучилася. Але вони підтримують хороші відносини заради сина.

Але найцікавіше, що вони до цих пір офіційно не оформили розлучення, так що холостяком Стаса вважати не можна. Зараз Наталія з сином живуть в Санкт-Петербурзі, а П’єха в Москві, але часто відвідує хлопчика. Зустрічалися вони і в новорічні свята, батько виконав мрію сина – подарував Петі цуценя породи хаскі.

Стас П'єха з сином і вихованцем
Стас П’єха з сином і вихованцем

За 4 роки, що чоловік не живе зі своєю дружиною, у нього були два серйозні романи. Перший два роки тому з Єлизаветою Клюзко, 28-річною киянкою, яка була режисером його кліпу “Листки календаря”.

Єлизавета Клюзко
Єлизавета Клюзко

А влітку 2019 роки він став зустрічатися з Ольгою Ломакіною, учасницею російського варіанту шоу “Холостяк”. Вони разом їздили на відпочинок за кордон, навіть запостили декілька фото, але як розвивалися відносини далі – невідомо.

Стас П'єха та Ольга Ломакіна
Стас П’єха та Ольга Ломакіна

 

spot_img

Схожі статті

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.