На безтурботного Філіпа Кіркорова напали Багамські свині, трохи руку не відкусили, а він цілуватися ще поліз

Філіп Кіркоров, як і обіцяв, взяв тайм-аут і влаштував своїм дітям розкішні зимові канікули.

Спочатку король російської естради повіз своїх 9-річну Аллу-Вікторію і 8-річного Мартіна в США, де в жаркому Майамі у нього есь великий особняк. Там до нього в гості приїхали Крістіна Орбакайте, її американський чоловік Михайло Земцов і з дочку Клава.

Особняк Кіркорова в Маямі
Особняк Кіркорова в Майам

Цілих 10 днів компанія відпочивала на березі океану, їздила в Діснейленд, на студію Universal, інші цікаві місця.

А потім на особистому літаку Кіркорова вирушила на тропічні Багамські острови, які славляться своєю екзотичною флорою і фауною.

Для екскурсій між островами Філіп орендував невелику яхту і все переміщення знімав на відео (подивитися можна в кінці статті) і розмістив в своєму Інстаграме.

Спочатку вони підпливли до острова, де живуть дикі свині, які чудово навчилися виживати і навіть ловлять рибу в прозорим морських водах.

Багамські свині
Багамські свині

Свині вже звикли до туристів і знають, що їх будуть пригощати, тому як тільки Філіп простягнув руку, одна буквально вистрибнула з води і мало не цапнув артиста. Але потім, отримавши своє частування, хрюшки заспокоїлися. Зате Кіркоров від захвату став бігати і ловити поросят. Його не збентежили навіть свинські какашки, плаваючі у воді.

Другим місцем став острів, у якого водяться великі, але нешкідливі акули – їх можна навіть погладити. Кіркоров з дітьми кожної дав ім’я відомих російських артистів.

Дочка Кіркорова серед акул
Дочка Кіркорова серед акул

Треті пунктом в подорожі став острів зі знаменитими Багамські ігуанами. Ніяких особливих захоплень вони не викликали ні в самого Кіркорова, який назвав їх жирними і противними, ні у його супутників.

Острів з ігуанами
Острів з ігуанами

На тому екскурсія на Багами закінчилася, Кіркоров з усіма пересів на літак і полетів в нові цікаві місця.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.