Як змінювалася зовнішність таємницею дружини Олега Винника за роки роботи із зіркою: красномовні фото

Незважаючи на те, що сценічний образ Олега Винника - спекотний і харизматичний ловелас, насправді самий український співак вже багато років перебуває в офіційному шлюбі.

Його дружиною є бек-вокалістка самого Олега, дівчина Тая, більш відома під творчим псевдонімом Таюне. Але навіть незважаючи на творчу і публічну професію, про життя Таїсії відомо дуже мало – в мережі майже ніде не знайти її повної біографії. Довелося довгий час шукати окремі факти про неї, щоб нарешті отримати загальну картину життя миловидної співачки і за сумісництвом дружини Винника.

Таюне
Таюне

Сценічний псевдонім дівчина вибрала ще в молодості, виходячи зі свого справжнього імені – її звуть Таїсія Сватко, хоча довгий час ЗМІ вважали, що вона Тетяна. Дівчина навчалася в Канівському музичному училищі, де і познайомилася з майбутнім чоловіком – Олег швидко помітив талановиту вокалістку з числа однокурсниць, і спочатку хотів зав’язати з нею спілкування заради спільних проектів, але в процесі закохався в неї.

Олег і Таюне в юності
Олег і Таюне в юності

Таїсія відповіла блондину взаємністю, так що незабаром вони одружилися.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Трохи пізніше, після повернення Винника в Україну з Німеччини, їм таки вдалося реалізувати плани про загальні виступах – співак ще в ролі висхідної зірки визначився зі своєю єдиною незмінною бек-вокалісткою, якої і стала Таюне.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Крім бек-вокалу, дівчина ще виступає сольно – відмінні дані дозволяють їй мати свою невелику, але вірну фан-базу. Але навіть шанувальники не знають одного цікавого факту про Таюне – виявляється, їй вже давно не тридцять, а цілих сорок шість років!

Таюне
Таюне

При цьому Таїсія примудряється виглядати на десять років молодше, на ній не видно ніяких ознак старіння. Можливо, вся справа в любові до відпочинку на свіжому природі – жителі рідного села Винника в Черкаській області розповідають, що пара приїжджає при першій же можливості заради чистого сільського повітря і пошуку натхнення.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Ще в мережі є інформація про спільну дитину двох виконавців – судячи за всіма даними, їх син вже вчиться в старшій школі. Живе хлопчик в Німеччині, і односельці Винника говорили, що звуть його Юліан. Так назвав свого сина і сам Олег в одному з інтерв’ю – але ім’я матері своєї дитини він не уточнював. Але, немає ніяких причин вважати, що Юліана народила співака не Таюне.

Таюне з сином Винника Юліаном. Тепер хлопчикові 14 років
Таюне з сином Винника Юліаном. Тепер хлопчикові 17 років

А ось ще кілька фото, як змінювалася Таюне.

Таюне
Таюне
Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник
Таюне
Таюне
Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник
Таюне
Таюне
Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник
Таюне
Таюне
Таюне
Таюне

 

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.