Як виглядає скромний диван Віри Брежнєвої? Показала, де відпочиває від Меладзе

Російська співачка, актриса і екс-віагрянки Віра Брежнєва також веде свій Інстаграм-блог, де її читають більше 11 з половиною мільйонів чоловік.

Нещодавно вона опублікувала фото, яке зроблено у неї вдома, на маленькому диванчику в кутку. Там Віра Брежнєва сидить і працює в навушниках за ноутбуком, поруч з нею сидить її улюблена маленька собачка.

Як виглядає диван Віри Брежнєвої, на якому вона відпочиває і працює?

Це не спальний диван, а, по суті, для того, щоб присісти або відпочити. Він бежевий, схильний до сірого, з м’якою оббивкою з дорогої тканини.

Над диваном висять сучасні картини.

Віра Брежнєва в Інстаграм: @ververa

“Багато часу сеі̆час займаюся учёбоі̆. Проходжу курс, коториі̆ давно хотіла -« Власник бізнесу 2.0 ». Мені дуже цікаво, але хто б міг подумати, що навіть Деі̆зі це зацікавить.

А якщо без жартів – пристрасть до Нових знань стає більше з кожним роком. Що ви собі намітили на 2 021 і̆ в цьому напрямку? “, – запитала співачка і актриса у своїх фанатів в Інстаграм-акаунті.

Відзначимо, що Віра Брежнєва народилася в 1982 році в Дніпродзержинську (зараз – Кам’янське, Дніпропетровська область, Україна) в багатодітній родині. Вона була учасницею групи “ВІА Гра ” в 2003-2007 роках. Після відходу з групи почала сольну кар’єру.

Сара Кіперман виглядає набагато старшою за свої 10 років
Сара Кіперман виглядає набагато старшою за свої 10 років

Старшу доньку Софію співачка народила майже двадцять років тому, будучи у відносинах з українським бізнесменом Віталієм Войченко.

Батьком молодшої одинадцятирічної доньки Сари є український бізнесмен Михайло Кіперман. Пара розлучилася в 2012 році після шести років шлюбу.

spot_img

Схожі статті

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Замість майонезних салатів готую “Вітамінний”: всі просять рецепт. З такою заправкою і “Олівʼє” стане ПП

Приготувати корисний та смачний салат можна з найпростіших продуктів. Але особливим його робить один секретний інгредієнт – заправка. Дізнайтеся, як приготувати справжній шедевр за короткий час.