Найбагатша співачка Камалія чесно зізналася: навіть не думала, що можна так круто відпочити в Україні

Українці пам'ятають, як вітчизняні зірки патріотично закликали і обіцяли зимові свята провести на українських курортах. Лише поодинокі зробили так, як обіцяли.

І поки багато представників вітчизняного шоу-бізнесу вирішили провести новорічні канікули закордоном, найбагатша співачка України Камалія свою батьківщину не покинула – вони з чоловіком-мільярдером вибрали для відпустки карпатський Буковель. Карантин майже не торкнувся гірськолижних курортів, на відміну від іноземних локацій, так що тепер вперше за довгі роки виконавиця з сім’єю дізналася, що таке “справжня українська зима”.

Камалія з сім'єю відпочиває в Буковелі
Камалія з сім’єю відпочиває в Буковелі

Якими враженнями про відпочинок вона поділилася з пресою?

Свої перші коментарі про Буковелі Камалія опублікувала в своєму профілі Інстаграму – вона сказала, що це круто, але “не Європа”. На той момент в Буковелі йшов дощ і ні про які лижі навіть мови не йшло.

Мріяли потрапити в зиму, а там +10 і дощ
Мріяли потрапити в зиму, а там +10 і дощ

Але через день все змінилося. Камалія вже в спеціальних костюмах виставила кілька фото зі спуску і прямо на лижах, а також обіцяла зняти забавні відео з дочками. А потім заявила, що в цілому, “європейський” рівень курорту їй дуже сподобався – знаменитість зізналася, що очікувала обслуговування простіше. При цьому безліч розваг і послуг Буковеля вони вже випробували, і поки жодна з них не розчарувала пару з дітьми.

Камалія з дочками в Буковелі
Камалія з дочками в Буковелі

Єдиним моментом, ща засмучили зірку, стали божевільні ціни в Буковелі. Нехай для самої Камалії найняти інструктора за кілька тисяч гривень на годину або заплатити за ресторанний чек десять тисяч за обід однієї людини не становить проблеми, але вона потривожилась, скільки ж простих українців можуть дозволити собі таке приємне проведення часу.

Камалія з дочками в Буковелі
Камалія з дочками в Буковелі

У коментарях підписчикиики погодилися з нею і поскаржилися на те, що “більшість українців про Буковель навіть не мріє”. Проте, хочеться вірити, що нинішнє зростання цін було викликане пандемією, а вже до наступного сезону все стане доступнішою. Хоча, про що це мова…

Дочки Камалії в Буковелі
Дочки Камалії в Буковелі

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.