Колишня Потапа Ірина Горова не витримала і примчала на Мальдіви подивитися, чим він там з Настею займається

Зимовий локдаун 2021 року відзначився дивовижним явищем: всі кордони закриті, але нашим зіркам це ні по чому - вони якимось дивом через них просочуються.

І мова не йде про тих, хто завбачливо, ще до закриття кордонів, поїхав в теплі краї чи на елітні гірськолижні курорти, які теж, до речі, офіційно закритих через жорсткий карантину по всій Європі. Але деякі примудряються при закритих кордонах і відсутності авіарейсів раптом виникати за тисячі кілометрів від батьківщини, десь на чудових островах. Як це у них виходить – неважливо.

Ось і колишня дружина Потапа – Ірина Горова, з двома дітьми раптом виявилася на тому ж острові, що і екс-чоловік зі своєю новою Настею. Про це свідчать не тільки фото, але і їх геолокація.

Ірина Горова з дочкою на Мальдівах
Ірина Горова з дочкою на Мальдівах

На острови Ірина приїхала з 23-річною дочкою Наталією та 12-річним сином Потапа Андрієм. До речі, в минулому році вони теж практично одночасно відпочивали в Мексиці.

Багатьом це здасться дивним, але колишнє подружжя – Потап та Ірина Горова підтримують чудові відносини, в тому числі і з новими супутниками по життю. В одному з інтерв’ю Анатолію Анатолічу Потап сказав так:

 ""

Потап, падчерка Наталя і Горова син Андрій Потапенко
Потап, падчерка Наталія Горова і син Андрій Потапенко

Зараз батьки Андрія рівноцінно беруть участь у його вихованні, хлопець часто буває вдома у Потапа і Насті, а Наталя навіть радиться зі співачкою за своїми дівочим справах.

Ірина, Юрій та Наталія Горові
Ірина, Юрій та Наталія Горові

Тому, немає нічого дивного, що за їхніми рекомендаціями Ірина вибрала той же місце для відпочинку.

У Насті Каменських з колишньою дружиною Потапа також чудові стосунки – і це один з нечисленних випадків у вітчизняному, та й не тільки, шоу-бізнесі. До речі, Ірина з дітьми була присутня на весіллі колишнього чоловіка разом зі своїм новим супутником, що дуже здивувало інших гостей.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.