“Рятівниці Малібу “: Оля Полякова з донькою помірялися фігурою в купальниках

15-річна дочка Олі Полякової Маша опублікувала яскраві фотографії з відпочинку на Мальдівах.

Популярна українська співачка Оля Полякова на зимові канікули вирішила не мерзнути в Україні, а відправитися разом дочками на Мальдіви. Звідти зірка регулярно постить фото і знімає сторіз в свій Інстаграм. 15-річна Маша не відстає від мами і також радує своїх підписників, яких у неї до слова 160 тисяч.

Так, Полякова молодша на своїй сторінці в Інстаграм опублікувала серію фотографій, на яких вона разом зі своєю зірковою мамою в однакових червоних купальниках позують в повний зріст.

“Рятівниці Малібу”, – підписала знімки Маша.

Користувачі Мережі із захопленням сприйняли фотографії та відзначили, що Марія зростає копією своєї мами. «Вся в маму», «Які красуні», «Супер дівчинки», «Рятувальники Малібу і поруч не стояли.», «Як сестрички», – пишуть коментатори.

Нагадаємо, 15-річна дочка Олі Полякової, крім навчання в школі, встигає займатися моделінгом, співає в своїй групі і заробляє в Інстаграмі. Оля Полякова не раз хвалилася що її старша дочка Марія швидко стала дорослою, і вже в 13 років отримала свій перший дохід від Інстаграм-блогу. Зараз Марії 15, і вона стала більш популярною. У неї в шапці профілю навіть вказані розцінки що і за якою ціною можна купити.

Так, якщо бренди або блогери хочуть купити у Маші Полякової рекламу, то за розділ “Історії” вони віддадуть 600 гривень, а за пост в офіційному профілі – 1600 грн.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.