Полякова, Никитюк, Каменських і Осадча здивували фігурами після свят: потрібно худнути

Зірки українського шоу-бізнесу після довгих зимових свят, як і багато простих українців, додали у вазі.

Для того, щоб блищати на сцені і екранах зірки змушені завжди тримати себе у формі. Але в новорічні свята навіть знаменитості дозволяють собі трохи більше і, звичайно-ж, це відображається на їх фігурі. Представляємо вам підбірку українських знаменитостей, які трохи поправились після свят.

Леся Никитюк

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Відома українська телеведуча Леся Никитюк за останні кілька років привела себе в практично ідеальну форму. Однак нещодавно Леся опублікувала відео, де позувала в одній білизні. Помітно, що дівчина поправилася, а її живіт перестав бути плоским і підтягнутим.

Катя Осадча

Катя Осадча
Катя Осадча

Катя Осадча, яка провела зимові канікули в Дубаї, поскаржилася, що за час відпустки набрала пару кілограмів. Варто зазначити, що під час відпочинку Осадча практично не публікувала фотографій в купальнику.

Настя Каменських

Настя Каменських
Настя Каменських

Настя Каменських разом зі своїм чоловіком Потапом відразу після святкування Нового року рвонули на райські острови – Мальдіви. Звідти Каменських відразу ж почала публікувати багато фотографій, на яких вона позує в одному купальнику. Підписники відзначили, що на знімках у співачки злегка випирає живіт і округлилися стегна. Мабуть, Настя набрала пару зайвих кілограмів після свят. Однак вона вже над цим працює. Дівчина займається спортом навіть на Мальдівах.

Оля Полякова

Оля Полякова
Оля Полякова

Оля Полякова разом з чоловіком і дітьми теж відправилася на Мальдіви. Володарка сталевого преса і підтягнутої фігури опублікувала фото в купальнику, де помітно, що співачка теж злегка поправилася і її форми стали більш соковитими.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.