Після новорічних святкувань Лесі Никитюк довелося худнути і лікуватися: п’є водичку і сидить в фітобочці

Свята позаду, ялинки розібрані, пора відпочити. Поки інші знаменитості витрачають гроші на екзотичних курортах, ведуча Леся Никитюк вирішила оздоровитися будинку.

Для цієї мети дівчина вибрала популярний санаторний курорт Сатанів у Хмельницькій області, а саме санаторій VitaPark Сонячний Прованс. Як любляча дочка Леся взяла з собою батьків і двох маленьких племінниць. І звичайно ж, свого улюбленця – песика Рафіка. Докладний звіт ведуча дала в своєму Сторіс в Інстаграме.

Леся Никитюк передає привіт з курорту
Леся Никитюк передає привіт з курорту

Номер для Лесі і племінниць дуже сподобався – чистий і світлий.

Номер Лесі Никитюк
Номер Лесі Никитюк

Ведуча негайно проінспектувала можливості для оздоровлення та лікування: вона перерахувала процедури: маски, електрофорез, скраби, мінеральну водичку.

Лікувальна мінеральна вода Нафтуся
Лікувальна мінеральна вода Нафтуся

Лікувальну воду п’ють гарячою за півгодини до їди.

Бювет у мінеральною водою
Бювет у мінеральною водою

Ця процедура має потужний лікувальний ефект, допомагає не переїдати.

Леся Никитюк з мамою п'ють мінеральну воду
Леся Никитюк з мамою п’ють мінеральну воду

Потім дівчина показала фітобочку для схуднення. У неї залазять, тільки голова залишається зовні. Всередині – пар з лікувальними травами. Через 15 хвилин, коли тіло розпариться, виконують скрабування і масаж.

фітобочка
фітобочка

Після процедур і відпочинку вся сім’я увечері вирушила кататися на санках. Було весело, особливо, коли Леся перекинулася, ударившись в бордюр. Вона себе назвала “найкращим водієм”.

Леся і санки
Леся і санки

А коли з санками перекинулася і її мама, то дівчина зрозуміла, в кого така вдалася.

Лесина мама на санках
Лесина мама на санках

Наостанок ведуча пораділа, що у неї вже 3,6 млн підписчиків в мікроблозі Інстаграму.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Дівчина подякувала новим і старим шанувальникам, ще раз привітала зі святами з приємними побажаннями і пообіцяла, що з нею і далі буде не нудно.

Кому цікаво, скільки коштує такий санаторний відпочинок: в VitaPark Сонячний Прованс добу на одну людину (без сніданків і спеціальних процедур) – мінімум 657 грн. Для порівняння, доба на Мальдівах, де зараз відпочиває багато наших зірок – мінімум 10 тисяч грн.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.