В останній день в Америці Філіп Кіркоров нарешті знайшов собі дружину: Ох, і гарна бісова!

Майже три тижні Філіп Кіркоров з дітьми провів у США, де у нього у Флориді є розкішний будинок. Але маямського канікули закінчилися і співак повертається додому.

Правда, в останній день сталося з ним цікава подія – Філіп, нарешті, знайшов споріднену душу! Та ще й яку! Яскраву, сміливу, красиву до остраху. Дивіться самі:

Кіркоров і баба Яга
Кіркоров і баба Яга

Співак до неї підкотив, але вона не відповідала на його залицяння. Але ж, як зізнався Філіп, на такій він міг би й одружитися. В образі чорта – пам’ятаєте?

Філіп Кіркоров в ролі чорта
Філіп Кіркоров в ролі чорта

Так, схожі дуже!

Це, звичайно, жарт, але співака дуже здивував факт, що в одному парків Майамі він з друзями натрапив на таку оригінальну скульптуру.

Філіп кіркової і баба Яга в Майамі
Філіп Кіркоров і баба Яга в Майамі

Як з’ясувалося, таким чином одна з кіностудій увічнила пам’ять радянського актора Георгія Мілляра, який на весь світ прославився як найкраща баба Яга всіх часів і народів.

Георгій Мілляр і його баба Яга
Георгій Мілляр і його баба Яга

Фільм-казка Олександра Роу “Василиса прекрасна” до сих пір популярний в США і його регулярно показують по телебаченню.

А Філіп на прощання влаштував бенкет в своєму будинку, на який запросив Крістіну Орбакайте з родиною, американських друзів та 18 січня повертається в Москву.

Гості Філіпа Кіркорова
Гості Філіпа Кіркорова

Співак зізнався, що вже заскучив за роботою, та й дітям в школу пора. Канікули вийшли дуже насичені подіями, подорожами і новими враженнями.

Кіркоров з дітьми відвідав Діснейленд, кіностудію Юніверсал, злітав з Крістіною Орбакайте, її чоловіком та донькою на Багамські острови.

Дочка Кіркорова серед акул
Дочка Кіркорова серед акул на Багамах

На відміну від нього Алла Пугачова і Максим Галкін вирішили новорічні канікули провести посеред російської зими. Максим навіть пояснив, що не розуміє, як можна Новий рік зустрічати на пляжі і щодня показував своїм передплатниками зимові розваги його дітей.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.