Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька вигуляла сукні від українських дизайнерів на пляжі в Малібу

Провідна ТСН Соломія Вітвіцька тільки недавно повернулася з відпустки, яку провела в Америці у відомому туристичному місті Малібу.

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька вирішила провести свої новорічні канікули подорожуючи по Америці. Ведуча ТСН за 10 днів встигла відвідати багато туристичних міст – Лос-Анджелес, Малібу, Коста-Ріку.

Повернувшись з відпустки Соломія продовжує ділитися зі своїми шанувальниками знімками з активної відпустки в своєму Інстаграм. Так, в цей раз Вітвіцька опублікувала серію знімків, на яких вона позує в різних сукнях на пляжі Малібу. Цікаво, що для зйомок Соломія Вітвіцька спеціально привезла сукні українських брендів, щоб підтримати національних виробників. Зокрема, приміряла одяг від брендів Svitlo, LadyLike, Vovk, Petro Soroka, OneByOne.

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька

Вітвіцька на більшості кадрів позувала босяком, але для деяких кадрів вона вибрала чорні масивні черевики.

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька

“Українські сукні і на іншому континенті виглядають абсолютно !!! На пляжі Малібу влаштували фотосесію виключно в #MadeInUkraine! Дуже люблю українських дізаі̆неров і охоче підтримую завжди! “, – підписала знімки Соломія.

Користувачі мережі не пройшли повз красивих знімків і залишили багато приємних коментарів. «Ви прекрасні», «Красуня», «Розкішна україночка», «Чарівна! У кожному плаття »,« Дуже ефектний макіяж! Круто! », – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.