Оля Полякова на Мальдівах пострибала з м’ячиком: все дивилися на її бюст

Оля Полякова разом зі своєю сім'єю після новорічних і різдвяних свят полетіла відпочивати в Дубай не просто так.

Там вона на всю хвалиться своїм ідеальним тілом, а ще – дорогими брендовими купальниками, яких Оля досить багато накупила в честь поїздки.

Оля Полякова в шоколадному відкритому купальнику продемонструвала мільйонам фанатів свої м’ячики

На знімку вона позує в темному роздільному купальнику. Завдяки такому пляжного образу видно ідеальну фігуру Полякової. Варто відзначити, що Полякова володарка довгих і струнких ніжок. Волосся співачка розпустила, і вони красиво розвівалися.

Як стало видно з опису до фотографії, іменитим фотографом зіркової мами була ніхто інша, як Маша Полякова – неповнолітня дочка суперблонікі.

Вона також вирішила підкорювати Мальдіви, тому взяла з собою в поїздку такі купальники, що мамі, якщо чесно, і не снилося.

А зоряна мама і не проти того, що її дочка розсікає по білому піску перед місцевими жителями та іншими туристами в чому сама ж мати і народила.

Також на Мальдівах Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом, і дочками Машею та Алісою відзначила свій день народження.

17 січня співачці виповнилося 41 рік.

“Спасибо !!! За теплий день, за сім’ю, за дітей здорових, живих батьків, кар’єру, друзів, вдячних глядачів, розкішні пісні, за можливість виходити на сцену, їздити по світу, дивитися в очі коханих! За все спасибі! Робимо що робиться, а будь що буде! Спасибі всім! з днем народження мене “, – написала Оля Полякова в подяку за поздоровлення від фанатів і колег по сцені.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.