Шанувальники попросили гарячу Анну Сєдокову з незвичайною подружкою не дихати глибоко, а то купальник лопне

Екс-віагрянки Анна Седокова, яка входила в "золотий склад " легендарної групи, зараз переживає дуже суперечливий час. Але у неї виходить все!

Колишній учасниці групи ВІА Гра Ганні Седокової зараз 38 років. Спекотна красуня – мати трьох дітей від різних чоловіків і заробляє більше, ніж інші “вдало працевлаштовані” учасниці проекту Костянтина Меладзе.

Зараз Анна офіційно одружена втретє – за латвійським баскетболістом Янісом Тіммою, який молодше на 9 років. Анна щаслива і не соромиться це показувати в своїх соціальних мережах, за що її постійно дорікають.

Анна Седокова і Яніс Тімма
Анна Седокова і Яніс Тімма

А тепер Анна опублікувала фото, яке викликало вибух емоцій у її шанувальників.

Анна Седокова і невідома кішка
Анна Седокова і невідома кішка

Анна зараз на відпочинку з коханим. Місце вона не вказала, але судячи з іспаномовного радіо і персоналу на відео, це або Мексика, або одна з південноамериканських країн.

У своєму Сторіс Анна поділилася, що ця гарна трьохколірна кішечка до них прибилася вже два дні тому. А кішки просто так не приходять – жінка в цьому бачить якийсь знак.

Фото з Сторіс Анни Сєдокової
Фото з Сторіс Анни Сєдокової

Можливо, це натяк на щось?

А ось тільки 5 цікавих фактів з біографії Анни Седокової.

  • Коли Аня була 5-річною дитиною, її батько покинув сім’ю. Він “знайшовся” під час її слави, але дівчина не змогла пробачити зради і відмовилася з ним спілкуватися.
  • З мамою співачка теж не спілкується. Причину вона описала в своїй книзі: коли дівчинці було сім років, співмешканець матері намагався її згвалтувати, а мати не заступилася. Але Ані вдалося втекти і вона довгий час жила у бабусі з дідусем.
  • У Анни є золота медаль за школу і червоний диплом КНУКіМ, вона вільно говорить на 5-ти мовах.
  • Мало хто знає, але таємнича співачка Аннабель – це Анна Седокова, яка в той час була Анною Белькевич і взяла таке сценічне ім’я.
  • Анна випустила дві книги, які стали бестселерами і перекладені в багатьох країнах: “Мистецтво спокушання” 2010 рік, друга “Я сильна, я впораюся ” 2020 рік.

Ви ще вважаєте, що всі красиві дівчата – дурепи?

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!