Тіна Кароль в облягаючому латексі випнула свої “персики “: на заздрість Полякової та Дорофеєвої

Шикарна українська співачка Тіна Кароль на сцені вже більше 15 років, і за ці роки вона знайшла досить широку славу і визнання мільйонів.

Ні для кого не секрет, що крім офіційної сторінки в Інстаграм, у неї є ще й багато фан-акаунтів, які ведуть і фанати, і помічники Тіни Кароль.

Думка про те, що популярні фан-сторінки Тіни Кароль ведуть її помічники та асистенти закралася тоді, коли журналісти помітили – на фан-блогах з’являються унікальні фото, яких більше ніде немає. Навіть на офіційній сторінці Тіночка.

Після того, як багатомільйонна аудиторія Тіни з концертних залів перейшла в Інстаграм, фоловерів на її фан-сторінках стало значно більше.

Всі вони з цікавістю стежать і чекають нових фото від улюбленої співачки.

Нещодавно з’явилося рідкісне фото Тіни Кароль, де вона одягнена в темному синьому латексі, який її дуже перетягує

Туге плаття виглядає досить жіночно, помірно перетягуючи найцікавіші місця української співачки.

Очевидно, що знімок зроблений на якомусь знаковому заході, де відома співачка отримала нагороду.

Варто зазначити, що у Тіни Кароль як у вокальній, так і в діяльності артиста в Україні досить багато досягнень.

Чого вартий тільки звання від президента “Заслужений Артист України “, і тричі отримане звання “Найкрасивіша жінка року ” від журналу VIVA.

Історія кохання Тіни Кароль та Дана Балана: чому пара ховається досі і чи готовий Дан до дітей

Тіна Кароль – одна з найвідоміших українських співачок. Її блискучій кар’єрі можуть позаздрити мільйони фанатів і сотні колег по сцені, однак у всіх є свої слабкі сторони і скелети в шафі. Не дивлячись на наявність натовпів фанатів і фанаток, Тіна Кароль багато років була самотня. Але до того, як у неї з’явився він … Більше дивіться в нашому спеціальному сюжеті на Ютуб-каналі.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.