Чомусь Христина Асмус “різко змарніла”, але розлучення з Харламовим ні до чого: “У мене маніакальний страх”

Після скандального розлучення з Гаріком Харламовим Христина Асмус щосили намагається показати, як у неї все чудово і щасливо. А ось шанувальники бачать інше.

Нещодавно російська актриса Христина Асмус шокувала шанувальників незвичайним перетворенням – в своєму профілі Інстаграма вона виставила фотографію, на якій її волосся коротко пострижені і пофарбовані в чорний колір, що нічим не схоже на звичайний “ляльковий” стиль актриси. Передплатники відразу ж прийнялися питати знаменитість, що штовхнуло її на таку зміну іміджу – вона заспокоїла їх запевненням, що це тільки заради ролі. Незабаром вона повинна повернути природний колір і довжину волосся, але поки їй подобається відчувати себе в незвичному образі.

Христина Асмус - брюнетка
Христина Асмус – брюнетка

Але не все так просто.

Крім пояснення зміни зачіски, Асмус також поділилася деякими таємницями своєї краси і молодості – дівчині вже тридцять два, а виглядає вона не старше двадцяти. При цьому за визнанням самої Христини, вона не відвідує “салони краси”, до косметолога зверталася тільки одного разу, а уколи ботокса або пластичну хірургію не шанує в принципі.

Як виявилося, в юності у неї, як і у багатьох дівчаток, були проблеми зі шкірою – але грамотний фахівець підказав, як їх вилікувати, і з тих пір вона дуже дбайливо ставиться до чистоти всього, що стосується її обличчя.

Крістіна Асмус
Крістіна Асмус

Але одного разу на зйомках все-таки трапилася неприємна ситуація – недосвідчений візажист використував брудну кисть після інших артистів, через що дівчині на обличчя занесли інфекцію. Актрисі довелося взяти тривалу відпустку на лікування і відновлення, а потім назавжди відмовитися від послуг непрофесіоналів – тепер на зйомки вона їздить зі своїми інструментами і часто дезінфікує поверхні навколо. Зараз Христина, як вона сама сказала, через “маніакальний страх” нікому не довіряє своє обличчя. Тільки професійний візаж вже після нанесеної нею основи.

Крістіна Асмус
Крістіна Асмус

Але новий образ Асмус викликає у неї самої виключно позитивні емоції – їй подобаються нешкідливі експерименти над зовнішністю, та й робота деколи вимагає. Так що повернутися до блонду вона обіцяє швидше з поваги до шанувальників. Може бути, незабаром ми побачимо ще багато цікавих трансформацій Христини заради ролей в кіно.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.