З розкритим до пупка декольте Тіна Кароль сумно дивиться вдалину: мріє про зустріч з Даном Баланом

У неділю, 24 січня, на каналі 1 + 1 стартує 11 сезон пісенного шоу "Голос ". На превеликий жаль шанувальників проекту в суддівському кріслі не буде Дана Балана.

Майже рік фани Тіни Кароль і Дана очікували продовження романтичної історії відносин між українською красунею і молдавським мачо. Але вона так і залишилася незавершеною. Кажуть, що Дану запрошення було відправлено, але він сам відмовився – у нього на цей період інші плани – зйомки нового кліпу і великий концерт.

Тепер Тіні доведеться наодинці приймати всі рішення і ні з ким буде загравати. Хоча, в журі буде Олег Винник! Який незрозуміло – одружений або холостий? А що? Якщо Таюне йому не дружина, то з Тіною вони б добре виглядали в парі. Хоч яка, а інтрига!

Олег Винник і Тіна Кароль
Олег Винник і Тіна Кароль

А якщо серйозно, то все вже з нетерпінням чекають сліпі прослуховування нового “Голосу” з оновленим складом журі – таку рекламу йому зробили, що точно буде цікаво.

Тіна тим часом зайнята своїми справами – анонсувала нову пісню, просуває свій товарний бренд, знімається в рекламі. Співачка є обличчям ювелірної компанії Укрзолото, вона навіть випустила в ними спільну колекцію свого імені. А зараз поділилася дуже ніжним фото в рамках рекламування продукції компанії.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

На фото вона у легкому пальто світло-сірого відтінку, під яким нічого немає. Одне плече приспущено, що надає знімку пікантну інтригу. Волосся пофарбовані в русявий відтінок і недбалими хвилями покладені назад. На руки – три стильний браслета з білого і жовтого золота, в вухах – великі сережки-кільця. Образ нескінченно гармонійний і ніжний, особливу зворушливість йому надає мрійливий вираз обличчя артистки.

Шанувальники буквально засипали Тіну захопленими коментарями – більше півтисячі за кілька годин і 52 тисяч лайків.

 "" "" ""

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.