Марічка Падалко після скандалу з втратою зуба в ефірі змінила стоматолога: тепер показала нову посмішку

Відома телеведуча з 1 + 1 в минулому році прославилася на весь світ казусна ситуацією в ефірі - прямо під час новин у неї випав зуб.

Тоді про цю подію говорили всі – і не тільки в Україні, а навіть на інших континентах.

Сама Марічка розповіла, що позбулася зуба при звичайних побутових обставинах – дочка вдарила будильником і вибила частина зуба. Потім стоматолог його відновлював, і ось недавно під час прямого ефіру його частина просто відпала.

Звичайно, Марічка Падалко пішла до стоматолога, скоріш за все, вже до іншого, і повернула свою розкішну посмішку.

Телеведуча ТСН Марічка Падалко похвалилася шикарною посмішкою

Вона позувала на тлі ялинки, і розповіла про те, що вона разом зі своїми друзями-дівчатами вирішила зробити розіграш цінних призів – наборів з б’юті-інструментами і уходовой засобами.

Нагадаємо, що зовсім недавно популярна українська телеведуча, одна з кращих журналісток України Марічка Падалко порадувала своїх шанувальників публікацією в своєму акаунті в соціальній мережі. Вона здалася в одному зі столичних спортзалів.

Незважаючи на те, що зараз локдаун, Марічка все таки знайшла відкритий тренажерний зал, щоб привести себе в відмінну фізичну форму після затяжних свят.

 

Українська телеведуча є багатодітною матір’ю, має хорошу репутацію, ніколи не була замішана в жодних гучних скандалах. Крім цього, вона має величезну силу волі і частенько ділиться своїми історіями з особистого життя зі своїми фанатами.

На її блог в Інстаграм підписані без малого близько двохсот тисяч чоловік, які кожен день чекають оновлень від улюбленої зірки.

Схожі статті

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.