Юлія Висоцька в річницю вінчання з режисером Андрієм Кончаловським вперше поділилася архівних знімком

У річницю вінчання з режисером Андрієм Кончаловським Юлія Висоцька спершу поділилася з шанувальниками архівних знімком.

Для 81-річного на тоді Андрія Кончаловського (його ім’я в паспорті – Андрон) це був вже 5-тий шлюб, а для Юлії Висоцької – другий.

Але до цього вінчані вони не були. Як сказала Юлія – це був уже акт відчаю, яким вони думали, що можуть повернути дочку Машу з коми до життя. А ще – Андрій в такому похилому віці хотів знайти спокій в християнській вірі і вирішив все зробити за всіма канонами.

Мша Кончаловская в реанімації
Маша Кончаловская в реанімації

І ось 20 січня 2019 року Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька обвінчалися перед Богом і людьми. Зробили це вони без зайвого шуму в одному з монастирів Пскова.

Вінчання Андрія Кончаловського і Юлії Висоцької
Вінчання Андрія Кончаловського і Юлії Висоцької

На фото видно, що наречена в легкому повітряному платті і білій шубці. А наречений – в офіційному костюмі з краваткою, поверх чорна куртка, на голові шапка вушанка, на шиї жовтий шарф, а на ногах – жовті уггі.

Така колірна гамма у жениха не випадкова. Зневірені батьки вже слухають будь-які поради, поки Маші не допомагає нічого. Але у сім’ї є гроші, щоб дочку ще довгий час тримати в комі. Французькі лікарі сказали, що надії немає і дівчину треба відключити від апаратів життєзабезпечення. Тоді Машу привезли в Росію і вона навіть на час прийшла до тями. А потім знову глибока кома.

Фото папараці: Маша Кончаловская на прогулянці в колясці
Фото папараці: Маша Кончаловская на прогулянці в колясці

Батьки ще сподіваються, що диво станеться. В одному з інтерв’ю Кончаловський так і зізнався – боїться не дожити, але надію не втрачає.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.