Наталя Могилевська в шовковій нічній сорочці прикувала до себе всі погляди: “Мені страшенно сподобалося”

Відома українська співачка Наталія Могилевська схудла і після новорічних свят продовжує худнути далі, про що вона розповіла в соціальних мережах.

Зимові канікули практично завжди супроводжуються нескінченними застіллями, які просто не можуть не відбиватися на вазі. Зірки в цьому плані теж виняток, тому виконавиця хіта “Полюби меня такой” поділилася з шанувальниками своїми способами боротьби з наслідками свят.

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська до зміни іміджу

Так, нещодавно Могилевська в Інстаграмі влаштувала опитувальник, де одним з найпопулярніших стало питання про те, як прийти в гарну форму після новорічних ласощів.

Відповісти на нього Наталя вирішила окремим постом, який супроводила особистими фото в шовковій нічній сорочці, з розпущеним волоссям і легким макіяжем. Позує вона при цьому на кухні зі склянкою кефіру в руці.

Наталья Могилевская
Наталя Могилевська

Для початку зірка зазначила, що рішення повернутися в форму має бути усвідомленим — потрібно виспатися, посидіти в тиші і пригадати, навіщо хочеться бути красивою. Після вона поділилася особистої дієтою:

“На мій погляд, найкраще починати з моно дня. Весь день ви їсте 2-3 продукти, наприклад, гарбуз і горіхи або риба і салат. Можна день на кефірі. А після нього переходити поступово на обрану форму здорового харчування і легких тренувань. Все повинно бути поступово і в кайф”, — написала артистка.

Наталья Могилевская
Наталя Могилевська

У цій же публікації Наталя зізналася, що м’ясо не їсть взагалі, а рибу дуже рідко. Крім того, вона планує знову влаштовувати сесію відповідей на питання:

“Мені страшенно сподобалося спілкуватися з вами, відповідати на питання в формі фото або відео. Я обов’язково буду періодично це робити”.

Коментатори помітили, що незважаючи на вік, Могилевська виглядає чудово, з чим і не посперечаєшся.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.