Михайло Поплавський притиснувся до заміжньої Ольги Сумської: переключився зі студенток на дам постарше

Відомий український співак і екс-ректор Київського університету культури Михайло Поплавський несподівано для всіх проміняв студенток на Ольгу Сумську.

Михайлу Михайловичу вже 71, проте не дивлячись на такий поважний вік, він завжди в тренді. У нього є особисті сторінки в Instagram і TikTok, де він регулярно публікує веселі ролики, в тому числі і з дівчатами, набагато молодшими за нього самого.

Тим самим Поплавський часто викликає гнів у користувачів мережі, хоча його самого це нітрохи не зачіпає. Більш того, в одному зі своїх інтерв’ю він зізнався, що навпаки любить, коли його критикують.

Фрагмент из видео Михаила Поплавского для TikTok
Фрагмент з відео Михайла Поплавського для TikTok

На цей раз герой нашої сьогоднішньої статті здивував спільним фото з українською Роксоланою. Михайло позує в чорному костюмі з білою сорочкою і білим метеликом в цяточку, а Ольга Сумська постала перед камерою в корсетній сукні персикового кольору з досить відкритим верхом. Вони обидва дивляться один на одного, а Поплавський ще й злегка обнімає актрису за талію.

Втім, хто б що не подумав, підпис до посту розставиа все на свої місця:

“Новий випуск “Шеф-кухар країни” вже на моєму каналі. Готуємо разом з українською актрисою і телеведучою, народною артисткою України Ольгою Сумською!”, — написав Михайло Михайлович під знімком.

До речі, знаменитості готували качку в пряному маринаді з яблучним соусом. Як сказала Ольга, “класика жанру”.

Звичайно, шанувальники просто не змогли пройти повз їх спільної фотографії та тут же обсипали “парочку” компліментами:

  • “Дуже гарні”;
  • “Добре виглядаєте разом”;
  • “Дві зірки”;
  • “Кращий кухар країни”;
  • “Прекрасні”, — пишуть підписники.
Михаил Поплавский в собственном кулинарном шоу
Михайло Поплавський у власному кулінарному шоу

Схожі статті

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.