Вже не Холостячка: Ксенія Мішина на медитації випадково засвітила обручку на безіменному пальці

Актриса Ксенія Мішина розповіла про складну операцію, яку вчора пережила, показала обіцяну медитацію і випадково видала сімейну таємницю.

Ксенія Мішина та її обранець Олександр Еллерт стали однією з найбільш обговорюваних пар в 2020 році і інтерес до них не гасне і в 2021. Адже це перший в Україні досвід, коли на популярному проекті не чоловік вибирав собі наречену, а красива дівчина шукала обранця серед десятка претендентів.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Героїня на шоу вибрала Олександра Еллерта, хоча багато хто сподівався на інший вибір. Але дівчина різко закрила рота всім порадникам словами, що це її життя і її почуття, і вона сама буде вирішувати, що для неї краще.

Після закінчення шоу частина публіки не вірила, що відносини пари триватимуть довго. Але незважаючи на це, Ксенія і Олександр вже живуть разом і мріють про весілля ближче до літа.

У своєму Сторіс 20 січня Ксенія розповіла своїм підписчицям про секрети медитації, яка допомагає їй зберігати душевну рівновагу навіть при такому насиченому графіку, як у неї зараз. І ось під час відеоефіру багато хто звернув увагу на перстень на безіменному пальці – вже дуже він схожий на обручку.

Кільце на пальці Ксенії Мішиной
Обручка на пальці Ксенії Мішиної
Тут колечко добре видно
Тут колечко добре видно

Так що інформація про весілля в 2021 році швидше за все відповідає дійсності.

У тому ж ефірі Ксенія поділилася ще однією подією у своєму житті – їй довелося пережити серйозну стоматологічну операцію.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Дівчина зізналася, що з дитинства панічно боїться стоматологів і кожен похід в клініку для неї величезний стрес. Вона показала свого лікаря-стоматолога.

Лікар-стоматолог Ксенії Мішиной
Лікар-стоматолог Ксенії Мішиной

Чоловік її довго заспокоював, що боляче не буде, що вона нічого не відчує, так як буде використаний сучасний наркоз. Вже через кілька годин, повертаючись з клініки додому, щаслива дівчина зізналася, що даремно переживала, все пройшло добре, а після операції у неї залишився тільки деякий дискомфорт у роті.

Ксенія після операції
Ксенія після операції

Вона порадила регулярно відвідувати стоматолога і не затягувати з вирішенням проблем, якщо вони виникають.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.