Лесю Никитюк просять повернутися в шоу “Орел і Решка “: “Перестали дивитися “

Відома телеведуча Леся Никитюк опублікувала архівні фото з подорожей.

Українська ведуча Леся Никитюк вирішила поностальгувати за колишніми часами і опублікувала серію знімків з тих часів, коли вона була ведучою популярного тревел-шоу “Орел і решка”. Знаменитість подорожувала по світу в рамках проекту цілих 5 років (Леся Никитюк була ведучою “Орла і решки” з 2012 по 2017 рік). Так, Леся показала свої пригоди в Нью Йорку, Намібії, в джунглях, і не тільки. Телеведуча згадала, як вона каталася верхи на слоні, боролася зі своїм страхом змій, прогулювалася по сонячному Нью-Йорку, робила педикюр в Намібії і багато іншого.

У коментарях прихильники Лесі почали просити повернутися телеведучу в шоу. Багато відзначили, що після відходу Никитюк з проекту, він став для них менш цікавим. «Коли повертаєшся в решку?», «Леся пішла і Орла і решки. І все стало не так. Згодна. Перестали дивитися. »,« Леся ти прекрасна ведуча Орла і решки! Я випуски з тобою обожнюю !! »,« Поверніться в Орел і решка. Це були супер Мега випуски »,« Леся, Я передачу дивилася тільки тому що ви в ній були », – пишуть користувачі Мережі.

 "Коментарі

Коментарі фоловерів під публікацією Никитюк

Однак сама Леся Никитюк ніяк не відповідає на подібні коментарі фоловерів.

Варто зазначити, що українські телеглядачі після фіналу першого сезону шоу “Холостячка” з Ксенією Мішиною відзначили, що хотіли б бачити саме Лесю Никитюк у другому сезоні романтичного шоу. Телеведуча вже прокоментувала свою можливу участь в шоу, відповівши, що ще сама нічого не знає. При цьому кардинальне “ні” вона не говорить, що дає надію на можливу участь телеведучої в наступному сезоні “Холостячки”.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.