Улюблениця Олега Винника Олена Шоптенко покрутила п’ятою точкою на камеру: “Неможливо спокійно дивитися “

Український хореограф Олена Шоптенко розбурхала Мережу танцем-імпровізацією.

Відома українська танцівниця Олена Шоптенко опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм розбурхуюче фантазію відео. Дівчина записала власний танець-імпровізацію, в якому продемонструвала витончені вигини свого тіла. Олена виконала танець в білому бюстгальтері і напівпрозорих лосинах.

“Іноді трохи пустощів не завадить! “, – підписала відео Шоптенко.

Користувачі Мережі негайно відреагували на яскравий танець Олени і написали багато захоплених коментарів.

«Вогонь! Танець – бомба, як завжди »,« Альона, дуже красиво все – і танець і музика і ви чарівні »,« Вау, вау, вау !!! Немає слів, вогонь !!! Кілька разів переглянула і хочу ще !! »,« Красиво дуже », – пишуть коментатори.

Нагадаємо, Олена Шоптенко стала партнеркою Олега Винника в сьомому сезоні самого танцювального проекту країни “Танці з зірками”. На жаль, телеглядачі змогли побачити всього лише чотири спільних номера Винника та Шоптенко – пристрасне танго, запальне ча ча ча, чуттєвий віденський вальс і блискучий пасадобль. Пара Шоптенко і Винник вибула з проекту через те, що вони обидва захворіли коронавірусом.

Олег Винник та Олена Шоптенко у проекті "Танці з зірками"
Олег Винник та Олена Шоптенко у проекті “Танці з зірками”

Цікаво, що Олена Шоптенко з’являлася на паркеті проекту “Танці з зірками” в якості хореографа вже 5 разів. У 2006 році вона виступала в парі з екс-керівником студії “Квартал 95 ” і нинішнім президентом України Володимиром Зеленським. Тоді вони стали переможцями.

Схожі статті

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.