Христина Гірник наочно показала, ніж заманила Володимира Остапчука: “А сьогодні я буду гейшею “

Христина Гірник - молода дружина скандального шоумена Володимира Остапчука. І чим далі, тим зрозуміліше, як ця жінка захопила цього красеня-серцеїда.

Так так Христина захопила самого Вову Остапчука, що він на інших красунь і дивитися не хоче. Тобто, він на них дивиться – професія зобов’язує, але любить тільки свою молоду дружину Христину.

А вона і рада для коханого старатися. Через Інстаграм йому написала, що сьогодні вона буде гейшею. І фото відповідне надала.

Христина Гірник в образі гейші
Христина Горняк в образі гейші

Тим більше, в навантаження до образу японської спокусниці йдуть цілком реальні суші на вечерю!

Христина Гірник і суші
Христина Гірник і суші

Звичайно, все відразу ж зреагували на такий посил, а найпершим – чоловік Володимир Остапчук.

 ""

Він просто зайнятий на зйомках, додому повернеться невідомо коли, але дружину в образі гейші застати хотів би.

Зрозуміло, що все це жарти і просто реклама київського суші-ресторану, але все так свіжо, креативно і незаїзжено, що приємно дивитися.

Українська гейша Христина Гірник
Українська гейша Христина Гірник

Не дарма Христину  серед знайомих вважають вельми цікавою людиною, а сама себе вона позиціонує як “танцюючого нотаріуса”.

Історія їхнього кохання з Володимиром Остапчуком цікава, але обросла багатьма чутками і скандалами.

Але молода пара відкидує все інсинуації навколо них. По-перше, вони познайомилися вже після того, як Володимир пішов з сім’ї і подав на розлучення. Тому Христина його не забрала від дружини і від дітей.

Володимир Остапчук з дітьми
Володимир Остапчук з дітьми

По-друге, вона ніколи не перешкоджала спілкуванню Володимира з дітьми, з радістю їх приймає у себе вдома, а Володимир повністю виконує умови договору з колишньою дружиною, та ще з запасом. Його діти ні в чому не мають потреби.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.