Роздягнена Христина Асмус розохотила шанувальників постільним фото: зовсім сором втратила

Відома актриса Христина Асмус продовжує публікувати в Мережі провокаційні фото, які спонукають фанатів до численних обговорень.

Влітку 2020 року відома актриса Христина Асмус розлучилася зі своїм чоловіком Гаріком Харламовим. Колишнє подружжя так і не пояснило причину розлучення і всіляко уникають питання особистого життя. Шанувальники акторки весь цей час пильно спостерігали за Асмус в соціальних мережах, щоб зрозуміти, як вона себе почуває в зв’язку з розлученням. А сама Христина тільки жартує над розривом і цікавістю публіки і жодного разу не обмовилася про проблеми або власних переживаннях.

Христина Асмус стійко перенесла розлучення
Христина Асмус стійко перенесла розлучення

Нещодавно актриса опублікувала досить провокаційне фото в своєму Інстаграмі. Дівчина продемонструвала свій бюст з зухвалого ракурсу в одному чорному ліфчику. Також Асмус зробила яскравий макіяж з акцентом на очі. У підписі до фото Крістіна залишила найбільш їдкі коментарі, які їй постійно пишуть Хейтер, коментуючи її фотографії.

Користувачі Мережі по-різному відреагували на постільний знімок Асмус. Фоловерів відзначили, що Христина добре виглядає, але були і ті, хто скористався нагодою написати образливий коментар. «Ну ти малятко даєш!», «Яка ж шалена, юморная дівчина», «Обожнюю людей з таким почуттям гумору», «Вже нудить, * лять якась», «Яка самооцінка завищена! Спустися на землю, Асмус »,« Яка ти розпущена »,« Шлюб з Харламовим даремно не пройшов)) Гумор. », – коментують користувачі Мережі.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?