Татусева дочка Ліза Арзамасова після весілля вперше показала свою маму – виглядає шикарно

Ліза Арзамасова стала відомою вже в 4 роки, коли стала повноцінною артисткою мюзікла "Енні", а через 2 роки вона отримала першу роль в кіно.

Ліза Арзамасова з своїх 25 років життя двадцять користується популярністю і любов’ю публіки і головна заслуга в цьому її мами Юлії Арзамасова.

Мама з малих років звернула увагу на таланти дочки і бажання стати актрисою. Тому в 4 роки вона відвела дівчинку в дитячу музичну студію при ГІТІСі. Яскравою і талановитої дівчинки відразу запропонували роль в мюзиклі, за яку дівчинка отримала приз глядацьких симпатій.

Ліза Арзамасова в дитинстві
Ліза Арзамасова в дитинстві
Маленька Ліза Арзамасова з мамою
Маленька Ліза Арзамасова з мамою

Перша невелика роль в кіно Лізі складу в 6 років, а в 7 вона зіграла складну повноцінну роль дівчинки в інвалідному кріслі в фільмі “Лінія захисту”.

Ліза Арзамасова в фільмі "Лінія захисту"
Ліза Арзамасова в фільмі “Лінія захисту”

2002 рік для сім’ї Арзамасових став трагічним – загинув глава сім’ї, батько Лізи Микола Арзамасов. Він був завзятим мотоциклістом і розбився. Ні Юлія, ні Ліза ніколи не хочуть говорити про це. Тільки один раз дівчина згадала про тата, коли в інтерв’ю її запитали, як вона витратила свою першу зарплату, Ліза відповіла, що купила татові шахи. І заплакала.

Ліза Арзамасова з мамою
Ліза Арзамасова з мамою

Мама Лізи за професією перекладач, вона все життя багато працює, але єдиній дочці приділила максимум уваги. Дівчинка, крім музичної школи, відвідувала також танцювальну студію і театральний гурток.

Ще до популярності, яку молодій актрисі принесла роль розумної Галини Петрівни в серіалі “Татусеві дочки”, вона була відома в театральних колах. Її гра у виставі Сергія Алдоніна “Ромео і Джульєтта” так вразила режисерів, що дівчинка отримала відразу кілька інших запрошень на головні ролі в спектаклях.

Ліза Арзамасова в ролі Джульєтти
Ліза Арзамасова в ролі Джульєтти

До 25 років у Лізи Арзамсової більше сотні театральних постановок і 50 ролей в кіно. І на кожній прем’єрі була присутня її мама.

Ліза Арзамасова в ролі Галини Петрівни
Ліза Арзамасова в ролі Галини Петрівни

У грудня 2020 Ліза вийшла заміж за продюсера льодових шоу Іллю Авербуха і на весіллі була присутня мама, яка благословила дочка на шлюб з коханою людиною, незважаючи на велику різницю у віці.

Ліза Арзамасова і Ілля Авербух
Ліза Арзамасова і Ілля Авербух
Юлія і Ліза Арзамасова
Юлія і Ліза Арзамасова

Схожі статті

Чудесний рецепт “Стакан молока” дала мені 90-річна бабуся. Тісто – винятковий пух: готую круглий рік

Пиріг на молоці – дуже смачна і ароматна випічка, яка має повітряну і дуже ніжну структуру. З приготуванням такого справиться навіть дитина.

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.