Ані Лорак обтягнула форми блискучою сукнею і похвалилася новою зачіскою: Мурат Налчаджиоглу кусає лікті

Відома українська співачка Ані Лорак вразила шанувальників розкішним вечірнім образом, в черговий раз змусивши колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу кусати лікті.

Зимові канікули зірка провела в колі найближчих. Більш того, справжньою подією для фанатів став її приїзд до Києва, де вона не була вже довгі роки, зараз Лорак живе і працює в Росії.

В Україні виконавиця зустрілася з мамою і рідним братом, зліпила сімейство сніговиків зі своєю дочкою Софією, тепер же настав час роботи. Завершення відпочинку ознаменувалося початком концертів.

Скриншоты из Инстаграма Ани Лорак
Скріншоти з Інстаграма Ані Лорак

Так, днями поп-діва дала довгоочікуваний концерт і з’явилася на сцені в силуетній сукні з довгими рукавами, усипаній сяючими каменями. Родзинкою образу стало в міру глибоке декольте і елегантна укладка з хаотичними хвилями. Звичайно ж, як активний користувач соціальних мереж, в Інстаграмі Ані Лорак уже встигла опублікувати фото в цьому розкішному вбранні:

“Перед виходом на сцену. Хорошого вечора, друзі”, — підписала селфі співачка.

Шанувальники в коментарях почали обсипати її компліментами, адже і плаття, і зачіска, і макіяж ідеально один одного доповнюють:

  • “Неймовірно гарна”;
  • “Карколомна”;
  • “Шикарна, талановита і улюблена!”;
  • “Справжня діва!”;
  • “Яка ви гарна, не намилуватися”.

Не залишився осторонь і продюсер Ігор Крутой, який підтвердив слова інших коментаторів та написав: “Каролінка — красуня”.

Комментарий Игоря Крутого под фото Ани Лорак
Коментар Ігоря Крутого під фото Ані Лорак

Варто відзначити, що після розлучення з колишнім чоловіком Ані Лорак не виставляє особисте життя напоказ, хоча деякі подробиці її закулісся все ж відомі публіці. Детальніше про це дивіться в наступному ролику:

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.