Після втрати батька убита горем Настя Каменських показала свою улюблену маму

Зараз українська співачка Настя Каменських переживає дуже непрості часи - 25 січня стало відомо, що не стало її тата на 82 році життя.

Олексій Йосипович Жмур останнім часом хворів. Він святкував з Настею Каменських і її чоловіком Потапом цей новий рік.

І якби Настя тільки знала, що це був останній спільний Новий рік.

Настя Каменських, убита горем, намагається з усіх сил підтримати маму

Відомо, що зараз Настя знаходиться разом зі своєю мамою. З ними поруч і Олексій Потапенко. Зараз вся сім’я в жалобі намагається стримати сльози через тяжкої втрати.

Настя Каменських і Потап ледве стримують сліз після втрати важливого людини в житті

“Я любима, пап … Завжди була любима тобою, а тепер своїм чоловіком! Я пам’ятаю, що любов найголовніше! Ти мене навчив любити, і я навчу своїх дітей! Спасибі, що був моїм татом! Найдобрішим, найвеселішим, турботливим , цікавим, розумним, мудрим і сильним! Будь ласка, приходь до мене частіше у снах. Я люблю тебе, тату! “, – написала Настя Каменських, прощаючись з улюбленим батьком.

Вже на наступний день, 26 січня, українська співачка виклала Селфі з мамою. Дивно, але обличчя мами вона не показала.

Настя Каменських сфотографувала, як вона обіймає маму. Жінку видно тільки зі спини.

“Ні в світі місця тепліше і спокійніше, ніж в обіймах мами “, – написала дружина українського репера Олексія Потапенка в описі до теплого родинного знімку.

Варто відзначити, що Настя дуже тісно спілкувалася з батьками навіть після заміжжя і переїзду від них. З мамою вона часто літала відпочивати, а з татом відзначала важливі дати.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.