Лілія Ребрик припала до Олега Винника і розпливлася в усмішці: ревнують не тільки вовчиці, а й Таюне

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик похвалилася спільним фото з Олегом Винником і змусила тим самим ревнувати всіх його вовчиць.

Ні для кого не секрет, що Олег є не тільки феноменом вітчизняної сцени, але і улюбленцем мільйонів жінок, які мріють зробити селфі зі своїм неповторним кумиром. Ребрик випередила багатьох і на заздрість усім позувала в компанії виконавця хіта “Ніно”.

Олег Винник
Олег Винник

Так, подражнити українок Лілія вирішила у себе на сторінці в Instagram, де опублікувала знімок з Вінником. Для фотографії артист злегка нахилився до неї, а вона притулилася до нього щокою і розпливлася в широкій посмішці.

“Нарешті і я маю селфі з кумиром мільйонів Олегом Винником. Скільки ж “падав безжалісно град, била блискавиця” і як довго ж “плакало одиноке серце”! Але ось воно — фото у телефончику на пам’ять! Як то кажуть, радійте вовчиці, а Дикий (чоловік Ребрик), не ревнуй, все одно моє серце належить тобі!”, — підписала публікацію зірка.

Судячи з усього, Олег побував в студії ранкового шоу “Ранок з Україною”, ведучою якого Лідія і є.

Шанувальники тут же обсипали знаменитостей масою приємних слів в коментарях:

  • “Позитивчики! Поруч з Олегом Анатолійовичем завжди усі на позитиві!”;
  • “Це дуже круто, мати селфі з таким артистом”;
  • “Класне фото! Мрія багатьох жінок”;
  • “Чоловік в шоці?”;
  • “Яка солодка парочка”, — пишуть користувачі.
Лілія Ребрик стала рекордсменкою завдяки прямому ефіру
Лілія Ребрик

До речі, якщо до свого чоловіка Ребрик звернулася, то до передбачуваної дружини Винника, Таюне, ні. Саме бек-вокалістку вважають коханням співака, хоча ні вона, ні він не дають ніяких коментарів з приводу передбачуваного роману. Більше про їхні стосунки можна дізнатися з наступного відео:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.