Знай наших: Леся Никитюк, слідом за Полякової, блиснула ідеальною фігурою і кілометровими ногам на Мальдівах

Провідна Леся Никитюк, слідом за іншими українськими знаменитостями, вирішила собі зробити шикарні мальдівські канікули.

Такого напливу краси, як в цьому році, Мальдівські острови не пам’ятають. Найефектніші українські красуні відвідали райські острови і залишили по собі незабутні враження. Вже повернулися додому Настя Каменських і Оля Полякова, тепер там відпочивають Санта Дімопулос, Катерина Кухар, Ірина Горова, Леся Никитюк.

Ведуча Le Маршрутки з задоволенням ділиться яскравими фото і короткими відео з острова. На одному з них дівчина на узбережжі, на тлі блакитного моря.

Леся Никитюк на Мальдівах
Леся Никитюк на Мальдівах

Але більше погляд привертає ідеальна фігура Лесі і її довжелезні ноги – гідна конкуренція Олі Поляковій, яка себе називає “найдовші ноги українського шоу-бізнесу”. Так і хочеться порівняти.

Оля Полякова на Мальдивах
Оля Полякова на Мальдівах

Перед поїздкою на південний курорт, Леся спеціально з батьками і племінницями поїхала на тиждень в санаторій на Хмельниччині, де пройшла кілька ефективних процедур схуднення. Про це докладно ви можете прочитати за посиланням.

Леся Никитюк милується результатами схуднення
Леся Никитюк милується результатами схуднення

Результат коштував витрачених зусиль, але тепер Леся задалася іншим питанням:

Ніколи не побувати на Мальдівах-злочин !!!
Працювати, полетіти на Мальдіви і потім рік сидіти на мівіні- тупість … Ps.Що ж робити?

Підписчики ведучої по-різному зреагували на таке питання. Більшість пораділи за красиву Лесю. Деякі позаздрили і написали, що українцям Мальдіви можуть тільки снитися.

 ""

Були і пропозиції по суті, як заощадити на відпочинку.

 ""

Але найцікавіше запитання задала підписчиця під ніком alina_chumakk:

 ""

І дійсно, ми чогось не знаємо?

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.