Ані Лорак показала, з ким вона після розлучення з турком Муратом – такий симпатичний хлопець

Уже рік Ані Лорак офіційно розлучена з турецьким чоловіком Муратом Налчаджиоглу, хоча, як потім з'ясувалося, вони вже давно не жили разом до того.

Зараз співачка живе в Москві (з 2014 року), там будує кар’єру і виховує дочку Софію. 42-річна жінка, успішний і красива, не поспішає заводити нові стосунки. Хоча їй приписували роман з молодим продюсером Єгором Глібом, потім з’ясувалося, що їх зворушливі і романтичні фото були зроблені в рамках зйомки кліпу.

Ані Лорак і Єгор Гліб
Ані Лорак і Єгор Гліб

А ось колишній турецький чоловік вже знайшов собі нову пару – стиліста-косметолога Лілію з Києва. Користувачі відзначили, наскільки вона схожа на Кароліну. І у неї теж є дочка від попередніх відносин.

Мурат Налчаджиоглу і Лілія Абрамова
Мурат Налчаджиоглу і Лілія Абрамова

Зараз Ані Лорак повністю сконцентрувалася на своїй творчості і вихованні доньки.

Як мама, вона не забороняє Софії бачитися з батьком, правда, через карантинні обмеження в минулому році їм не вдавалося зустрітися. Тільки після Нового року Мурату вдалося прилетіти в Москву і кілька днів побути зі своєю улюбленою дочкою. При цьому сама співачка з ним не зустрічалася.

Мурат Налчаджиоглу і Софія
Мурат Налчаджиоглу і Софія

Ані намагається дочки приділити максимально можливе увагу, деякі навіть говорять, що вона надто балує її, засипає дорогими подарунками, одягає в брендовий одяг, оплачує елітну приватну школу.

Але як кожна дитина, Софія давно мріяла про собаку, і мама зважилася – на Новий рік подарувала доньці кудлатого цуценя породи мальтіпу. Це не в повному сенсі порода, а помісь той-пуделя і мальтійської болонки. Але за симпатичну зовнішність, невеликий розмір і завзятий характер мальпіту дуже популярні і їх розводять спеціально. Вартість цуценят висока – від тисячі до 5 тисяч доларів. Софія вихованця назвала Тошею.

Ані Лорак з донькою і песиком Тошею
Ані Лорак з донькою і песиком Тошею

Звичайно ж, песик відразу став загальним улюбленцем і Ані показала, як тепер вона прокидається щоранку.

Пост Ані Лорак
Пост Ані Лорак

Хоча у Тоши є своє місце, він потайки примудряється пробратися в ліжко до господині. А та й не проти, судячи з усього.

Схожі статті

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.