Лілія Ребрик в мятном светрі і атласних штанях задумалася про романтику – чоловік явно не допрацьовує

Протягом останніх трьох років українці починають день в компанії Лілії Ребрик на телеканалі Україна. Усміхнена і нескінченно позитивна ведуча стала кумиром мільйонів.

Чарівна блондиниста телеведуча своїм ентузіазмом і життєрадісністю допомагає прокинутися і отримати заряд приємного настрою. Крім безперечного професіоналізму, її також люблять за жіночність і лагідність – не раз під час випусків за участю дітей або тварин Лілія проявляла свою дбайливість, який опікує характер.

Ніжний жіночний образ Лілії допомагає підтримувати власний стиль, що складається з елегантних нарядів і витончених фасонів. Так нещодавно в її профілі Інстаграму з’явилися знімки з підготовкою до ранкового ефіру.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик

Для того випуску Ребрик вибрала яскравий, але мрійливий образ – атласні світлі брюки відмінно підкреслив яскравий око светр бірюзового відтінку. Глибокий V-подібний виріз і яскравий колір відмінно підкреслили ніжність і бездоганність молодої шкіри. Одяг вона доповнила невагомими сережками-пір’ям в тон. Макіяж знаменитості відповідав загальному враженню – вона зупинилася на нюдових, природних відтінках. В цілому наряд був гармонійним і дуже підходив до м’яким рисам телеведучої.

Але найголовніше навіть не це, а мрійливий вираз обличчя красуні. Прекрасна посмішка не залишає сумнівів – ця жінка щаслива в усьому – і в любові, і в материнстві, і в професії.

Свій пост Лілія підписала так:

 ""

Шанувальники провідною відразу стали захоплюватися природною красою і почуттям стилю.

Ну просто Чарівна !!! 😍

О, яка красота😍. Який голубой😍😍😍. Як Вам підходить цей образ😘👍

Красуня😍🔥

дуже ніжна

Вау! Як красиво! Ніжно! 😍

І вони мають рацію на всі 100%.

 

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.