Де живе Софія Ротару показали з висоти: шикарний особняк посеред сосен і позашляховик біля входу

73-річна співачка Софія Ротару під час карантину практично весь час проводить в своєму заміському будинку під Києвом. Журналісти зняли її будинок за допомогою дрона.

З 2014 року відома співачка, Народна артистка СРСР Софія Ротару перебралася з Ялти до Києва для постійного проживання. Свій особняк в селі П’ятихатки неподалік улюбленого елітою Козина артистка купила ще 15 років тому. Її ділянка розташована на кордоні двох населених пунктів, серед соснового лісу, на видаленні від жвавої траси. До берега Дніпра кілька кілометрів.

Ділянка Софії Ротару в селі П'ятихатки
Ділянка Софії Ротару в селі П’ятихатки з висоти

На скрині з відео видно, що багаторівневий будинок потопає у величезних соснах. Під час будівництва максимально зберегли старий ліс, що створює дивовижну атмосферу і очищає повітря.

Крім того, ділянка була облагороджена, висаджені декоративні хвойники і плодові дерева, на відео видно, що вони на зиму вкриті захисною плівкою.

Ділянка біля особняка Софії Ротару
Ділянка біля особняка Софії Ротару

Софія Михайлівна дуже любить свій сад, в своєму Інстаграмі часто ділиться фото на тлі шикарних квітників, інколи в кадр потрапляє і будинок. Ось тільки кілька фото:

Софія Ротару в своєму саду
Софія Ротару в своєму саду
Лілія на тлі будинку
Лілія на тлі будинку
Гортензії у будинку
Гортензії у будинку
Гортензії в саду
Гортензії в саду

Спочатку будинок був зі зрубу і менше за площею. Потім його обклали цеглою, обштукатурили, додали кілька прибудов і особняк став багаторівневим. Дерев’яним залишився невеликий будинок для гостей з великою терасою. Загальна площа будівлі 1412 кв. м.

Будинок Софії Ротару з висоти
Будинок Софії Ротару з висоти

Як видно на відео, з димоходу йде дим, значить. господарі були вдома. Збоку на парковці стояв білий Range Rover, на якому їздить Софія Михайлівна з водієм.

А ось так виглядає колоритна вітальня з каміном в особняку зірки.

Вітальня Софії Ротару
Вітальня Софії Ротару

Ось відео, як виглядає будинок зверху (джерело: Страна.ua).

 

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.