Корольова показала моложаву маму: теща Тарзана навіть в 74 носить ультраміні і фарбується яскравіше дочки

Скандально відома співачка Наташа Корольова показала свою маму і напередодні її 75-річного ювілею влаштувала їй сюрприз.

Виконавиця хіта “Дельфин и русалка” активно веде соціальні мережі, причому на це не вплинув навіть скандал з зрадами Тарзана, який був на слуху в минулому році. У себе в Інстаграмі Наташа Корольова публікує не тільки особисті фото і відео, також вона ділиться з шанувальниками сімейними моментами.

На цей раз зірка похвалилася лаштунками фотосесії, в якій бере участь її 74-річна мама Людмила. До речі, її життя теж пов’язане з музикою — довгі роки жінка була диригентом.

Наташа Королева с мамой
Наташа Корольова з мамою

Перед камерою мати Наташі позувала в рожевій сукні вище коліна з відкритим верхом без бретелей і квітковим принтом. Яскравий макіяж з червоною помадою, оригінальний аксесуар у вигляді гігантської троянди і масивні сережки стали доповненням образу.

За кадром Корольова підбадьорювала маму і тим самим створювала приємну атмосферу на зйомці. За словами співачки, Людмилу Іванівну знімав наймодніший фотограф Майамі.

“Ти прям трояндочка! Ніхто не дасть тобі твої роки!”, — заявила горда дочка.

Скриншот из Инстаграма Наташи Королевой
Скріншот з Інстаграма Наташі Корольової

Пізніше стиліст поміняв образ моделі, головним акцентом якого стала невелика блискуча корона. Наташа і тут не стрималася:

“Всі Люди як Люди, а ти — суперзірка!”.

Скриншот из Инстаграма Наташи Королевой
Скріншот з Інстаграма Наташі Корольової

Варто зазначити, що Людмила бере активну участь в житті знаменитої дочки, також вони нерідко стають гостями різних телепередач. При всьому при цьому, мама Корольової зберігала мовчання в самий розпал їх з Тарзаном сімейного скандалу. Більше подробиць про це дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Часу на просочування торт “Спартак” не потребує: перемащую медові коржі кремом і відразу подаю до столу

Торт "Спартак" виходить надзвичайно ніжним на смак з шоколадними нотками та медовим ароматом. Тоненькі коржі миттєво просотуються заварним кремом. А випікати надзвичайно легко.

Геніальний рецепт зі старого журналу: нарізала овочі, залила соусом і відправила в духовку! І м’яса не треба

Пропонуємо рецепт запіканки з доступних продуктів, яка стане ідеальним варіантом для смачного обіду або вечері. Виходить ця страва нереально ніжною, легкою та ситною.

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.