Зрадник Тарзан показав фото з постарілою Наташею Корольовою: в’яла шкіра і зморшки

Тарзан опублікував нове спільне фото зі своєю дружиною Наташею Корольовою, яка пробачила його зраду.

Кілька місяців тому український і російський шоу-бізнес сколихнула новина про зраду Тарзана Наташі Корольовій. ЗМІ обговорювали подробиці подружньої зради, в той час, як сама Наташа Корольова відмовлялася будь-яким чином коментувати ситуацію. Тільки через місяць співачка дала своє перше інтерв’ю своїй подрузі Ксенії Собчак в Ютуб-шоу “Обережно, Собчак”. Публіка була ошелешена зовнішнім виглядом Корольової. Артистка різко постаріла і повністю змінилася. Шанувальники вирішили, що саме стрес і вся ця історія зі зрадою її чоловіка так згубно вплинула на зовнішність Наташі.

Зірки, які сильно постаріли
Наташа Корольова постаріла після історії зі зрадою Тарзана

Незважаючи на гучний скандал, Королева все ж простила Тарзана і зараз в їхній родині панує ідилія. Нещодавно Сергій Глушко (він же Тарзан) опублікував нове фото в своєму Інстаграм-блозі, де постав разом зі своєю дружиною Наташею Корольовою. Подружжя позували в капелюхах і сонцезахисних окулярах і синіх сорочках.

“Нічне життя – вперед!”, – підписав знімок Тарзан.

Незважаючи на те, що Королева на фото в окулярах, їй не вдалося приховати постарілу, в’ялу шкіру і глибокі зморшки на обличчі.

Нагадаємо, нещодавно Наташа Корольова взяла участь у проекті про виживання і провела кілька тижнів на острові Занзібар. В рамках проекту їй довелося виживати в дикому племені в умовах глухих джунглів. Артистка пояснює, що зважилася на шоу після історією зі зрадою – їй захотілося переосмислити своє життя і помістити в себе в незвичні умови.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.