Багатодітний батько Григорій Решетник нарешті показав фото новонародженого сина

Відомий телеведучий Григорій Решетник, який прославився завдяки проектам на телеканалі СТБ, недавно став багатодітним батьком.

Своїх дітей він не приховує, однак особа наймолодшого довгий час вперто не показував з незрозумілих причин.

Тепер зоряний телеведучий вирішив нарешті відкритися публіці і показати ще одного свого спадкоємця. Правда, не повністю.

Напередодні він опублікував фото, де лежить на дивані або ліжку поряд зі своїм недавно народженим малям і бажає всім на добраніч

Нагадаємо, нещодавно відомий в Україні телеведучий Григорій Решетник, який стане учасником нового проекту “Де логіка? ” На Новому каналі, розповів про своє навчання, і на що йому довелося піти, щоб отримати диплом театрального навчального закладу.

“Спочатку я вчився на фінансиста в Києво-Могилянській академії. Це було дуже складно, – розповідає Решетник. – Навчався там, але весь час мріяв займатися телебаченням і отримати професію диктора-телеведучого “.

Творчі амбіції ведучого допомагала вгамувати гра в університетському театрі. Йому все ж вдалося, в результаті, вступити на диктора і ведучого телепрограм в інститут кіно і телебачення КНУКіМ. Там же Решетник та викладає, поки не знімає Холостяка і холостячки.

Ведучий зізнався, що обожнює спілкуватися зі студентами, спостерігати за їх життям.

Більше за тим, що цікавого відбувається в особистому житті українського телеведучого, ви можете дізнатися в його Інстаграм-акаунті, куди Гриша публікує регулярно знімки і навіть закадрові історії рейтингових проектів.

Популярне

Схожі статті

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.