Кокетлива Леся Нікітюк забула застебнути мереживне плаття і випадково показала зайве: відпочинок вдався

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк любить дивувати публіку, що вона зробила і на цей раз, забувши застібнути сукню.

Героїня нашої сьогоднішньої статті отримала широку популярність завдяки тревел-шоу “Орел і решка”, тому її цілком можна назвати головною мандрівницею країни. Варто відзначити, що минулий рік ознаменувався для всього світу пандемією коронавірусу, в результаті чого багато туристичних напрямків були закриті.

З тих пір ситуація змінилася не сильно, але Леся, як і багато інших вітчизняних зірок, знайшла вихід з положення і вирішила влаштувати собі розкішні зимові канікули на Мальдівах.

Леся Никитюк на Мальдівах
Леся Нікітюк на Мальдівах

З ким саме теледіва вирушила в райський куточок планети, невідомо, адже в своєму Інстаграмі Леся Нікітюк хоч і ділиться відпускними фото, компаньйона вона не показує.

Проте, ведуча знає, як привернути увагу шанувальників і без кого-небудь ще поруч. Так, вона вже встигла похвалитися розкішною фігурою в купальному вбранні, на тлі бірюзового океану. Зірка без перебільшення може помірятися довжиною своїх струнких ніг з Суперблондинкою української естради Олею Поляковою.

Леся Никитюк в купальнике
Леся Нікітюк в купальнику

На цей же раз Леся приміряла сміливе вечірнє плаття в квітковий принт з мереживом в зоні декольте, яке абсолютно не приховує того, що знаходиться під ним.

Нікітюк наблизила до себе камеру і показала прикраси, які стали доповненням образу, а позувала вона практично без макіяжу і з розпущеним волоссям.

Скриншот из Инстаграма Леси Никитюк
Скріншот з Інстаграма Лесі Нікітюк

Оскільки ці кадри з’явилися не в звичайній стрічці, а в Instagram-stories, відстежити реакцію користувачів мережі не можна. Втім, можна не сумніватися в тому, що теледіву обсипали безліччю компліментів, адже виглядає вона дійсно розкішно.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.