Як Крістіна Орбакайте виглядала після перших пологів? Тоді ще була з Пресняковим-молодшим

Дочка Алли Борисівни Пугачової Крістіна Орбакайте знайшла чим здивувати публіку - виставила фото зі своїм найпершим чоловіком, з яким почала жити ще з 16 років.

Його ім’я – ні для кого не секрет. Звуть молодого людини Володимир Пресняков-молодший, і вони думали, що у них любов до гроба. Незадовго після народження сина Микити парочка розійшлася, проте зберегла нейтралітет для того, щоб виховувати спільну дитину.

Молоді Володимир Пресняков та Крістіна Орбакайте з сином Микитою

Фотографія дійсно раритетна. Схоже, що там Микиті зовсім років п’ять, а значить це було дуже давно. Христина і Володимир там молоді до невпізнання.

Як артисти не раз розповідали в своїх інтерв’ю, вони познайомилися на зйомках «Блакитного вогника», коли Христині було 15 років, а Володимиру 18.

Такі ранні відносини нітрохи не збентежили зоряну маму Аллу Борисівну Пугачову – навпаки, вона цілком підтримувала щастя єдиної дочки.

“Всі дівчата, з якими я спілкувався, були досить відв’язними. А тут був шалено скромний, начитаний, інтелігентна людина. Вона була дуже тонка, сором’язлива. Звичайно, це мене просто вбило. А до цього я подивився фільм” Опудало “, який мене вразив “, – був відвертим Володимир Пресняков в одному зі своїх інтерв’ю.

Пара Володимира Преснякова-молодшого і Крістіни Орбакайте розлучилася через трохи більше, ніж 10 років відносин через Володимира

Свою вину Пресняков визнає повністю і ось що каже з цього приводу:

“Просто перегнув палицю. Я занадто був для неї батьком, занадто іншому, все занадто. Мені слід було бути спокійніше й холодніші “, – коментує Володимир.

Він не раз розповідав, що з відходом Христини навіть зіткнувся з алкоголізмом.

Крістіна Орбакайте і Дені Байсаров
Крістіна Орбакайте і Дені Байсаров
Крістіна Орбакайте і Микита Пресняков
Крістіна Орбакайте і Микита Пресняков

Після Володимира у Христини був ще чоловік з Чечні Руслан Байсаров, від якого народився син Дені. Зараз у неї третій чоловік – він же перший офіційний, так як ні з Володимиром, ні з Русланом Крістіна Орбакайте так і не дійшла до РАГСу.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.