Ось як буде виглядати Ваганчік, коли виросте: Євген Петросян показав, яким був в юності

75-річний гуморист і шоумен Євген Петросян в минулому 2020 році став "молодим " батьком - його 31-річна дружина Тетяна Брухунова народила йому сина.

Хлопчика назвали на честь дідуся – Ваган, що в перекладі з вірменської означає “щит, захист”. Для Євгена Петросяна це друга дитина, у нього є 52-річна дочка Вікторина від першої дружини. З Оленою Степаненко вони дітей не мали. Іменем хлопчика батько вирішив продовжити сімейну традицію.

Петросян з маленьким сином
Петросян з маленьким сином

28 січня Євген Ваганович порадував своїх передплатників колажем з фото, на яких він зовсім юний і зображував різні вирази обличчя.

Фото Євгена Петросяна
Фото Євгена Петросяна

Це було зроблено на замовлення журналу “Крокодил”,  з лиця Петросяна потім малювали різні шаржі. Він написав так:

У 1967 році сатиричний журнал “Крокодил” запросив мене до редакції з тим, щоб я комічно зобразив різних глядачів – хто як реагує під час концерту. Але, оскільки вони звикли до карикатурного зображення, то і фотографії виглядали перебільшено у вигляді дружнього шаржу.

Шанувальники гумориста захоплюються і його минулим, і теперішнім виглядом і відзначили, що той юний вогонь і завзяття не згас з віком, як з багатьма буває.

 ""

Деякі передплатники звернули увагу, що в молодості Петросян був схожий на Аркадія Райкіна.

 ""

І це не дивно, адже по матері – Беллі Григорівні, він – єврей.

Маленький Євген Петросян з мамою
Маленький Євген Петросян з мамою

А його батько – Ваган Межлумовіч Петросянц був вірменином, викладачем педагогічного ВУЗу. І що саме цікаво, по паспорту гуморист – росіянин, букву “ц” в закінченні прізвища він “втратив” за порадою Ріни Зеленої, яка була його наставником в ВТМЕІ.

Євген Петросян в молодості
Євген Петросян в молодості

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.