Ольга Фреймут в шовковій комбинації показала, як треба наносити духи по правилам етикету – леді здивувалися

Сувора ревізорша і фахівець з етикету Ольга Фреймут любить навчати своїх підписчиць в Інстаграмі в різні тонкощі, що і як має робити справжня леді.

До порад Ольги в більшості випадків прислухаються, адже вона дійсно розбирається в правилах етикету, вчилася в лондонській школі манер Дебреттс, має диплом експерта і може працювати викладачем.

А буває так, що користувачі Мережі дивуються і навіть обурюються. Мовляв, те, що в Лондоні етикет, в наших реаліях виглядає безглуздо. Наприклад, ролик Фреймут про те, що некультурно вимочувати соус на тарілці, викликав бурю обговорення і критики. Одні сказали, як же – а в Італії і Франції так всі роблять, навіть в дорогих ресторанах. Інші обурилися – страви такі дорогі, так ще найсмачніше залишати на викид?

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут навчає етикету

Викликав сміх і порада розрізати бургер на частини, а потім його їсти руками. А на пост про те, що правильно тримати боках для вина за чашу, багато привели в приклад фото на прийомі у англійської королеви, де всі гості тримають келихи за ніжку. Деяких Ольга своїми повчаннями вже дратує.

 "" ""

А зараз Ольга вирішила показати українським жінкам, як правильно наносити парфуми. Для початку вона показала, як це можна робити. Для цього оббризкала вся себе, навіть у відкритий рот потрапила. А потім помахала пальчиком, що так не можна. Виявляється, треба зробити хмаринку перед собою, а потім через неї пройти.

Пост викликав негайну реакцію підписчиць. Одні подякували за цінну пораду, тому що не знали про це, інші казали, що так і роблять. Третіх насмішив процес нанесення парфуму з відкритим ротом.

 ""

Четвертих більше зацікавив наряд Ольги – відкрите сіре шовкове плаття на бретельках. Тут народ теж розділився: деякі порахували плаття шикарним, а інші сказали, що схоже на комбінашку або ночнушку. Як завжди – всім не догодиш.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.