Найкрасивіші та найсміховинніші вбрання зірок на випускних вечорах: Лорак, Білик, Козловський та інші

Зараз Ані Лорак, Ірина Білик, Віталій Козловський та багато інших зірок є іконами стилю, хоча так було далеко не завжди.

Шкільний випускний буває лише раз у житті і кожен випускник хоче виглядати в такий важливий день на висоті. Однак досить часто за ці незручні танці, “модні” наряди і прощальні фото з однокласниками згодом стає соромно.

Одна минута зібрала уривки з різних інтерв’ю і добірку знімків українських знаменитостей на своїх випускних вечорах.

Віталій Козловський

За часів юності Віталій носив довге волосся, а його фірмової бороди тоді ще не було. Співак сам розповідав, що в школі часто був не тільки організатором свят, але також вів їх і співав на них. Випускний не став винятком.

Більш того, підготувався він до нього ґрунтовно — замовив в ательє костюм на пошиття, сам продумав, як він повинен виглядати і, без сумніву, в такому вбранні затьмарив всіх своїх однокласників.

Віталій Козловський
Віталій Козловський

Ані Лорак

Спогади Лорак про випускний більше пов’язані не з самим святом, а з тим, що на той момент вона готувалася подавати документи в музичне училище, паралельно відправивши касету в програму “Утренняя звезда”.

Незабаром мрія Ані збулася — її запросили на пісенний конкурс до Москви, де вона і перетворилася з Кароліни на Ані Лорак.

Ані Лорак
Ані Лорак

Іван Дорн

На випуску зі школи поки що невідомий артист Іван Дорн вже не соромився камер і з задоволенням розповідав, дивлячись в об’єктив, про шкільні пригоди, танцював вальс з однокласницею і, звичайно ж, співав.

Іван Дорн
Іван Дорн

Регіна Тодоренко

Зірка “Орла і решки”, як і Козловський, сама придумала наряд для випускного. Вийшов він досить екстравагантним, не кажучи вже про яскравий макіяж, нарощені нігті та зачіску, від якої не можна відвести погляд. Втім, з таким довгим волоссям гріх було не поекспериментувати.

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко

Ірина Білик

Майбутня поп-діва довго готувалася до свята, а оскільки тоді не було де купити незвичайний наряд і туфлі, її мама через знайомих придбала для дочки білий костюм зі спідницею, його привезли з Японії.

Ірина, як і годиться співачці, виконала на вечорі кілька своїх пісень під рояль, хоча і дуже хвилювалася. За її спогадами, в дитинстві вона була скромною дитиною.

Ірина Білик
Ірина Білик

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.