Позитив збрив вусики і бороду: сумує за Надею Дорофєєвою та хоче щось в собі змінити

Після того, як Позитив і Надя Дорофєєва офіційно оголосили про те, що вони більше не будуть виступати разом, пройшов вже майже рік.

Надя Дорофєєва успішно випустила нову пісню, побивши всі рекорди по пошуку в Шазам. Її пісня “GORIT ” по праву може називатися справжнім злетом в сольну кар’єру.

Позитив, він же Олексій Завгородній, вирішив віддатися повністю Потапу і його творчому колективу MOZGI, з яким став виступати після розриву сценічних відносин з Надією Дорофеєвої.

Тепер Позитив вирішив щось змінити в своєму житті, і почав зі зовнішності. Він опублікував в Інстаграм-акаунті фото, на якому видно – музикант позбувся і від бороди, і від вусів.

Фото в новому вигляді Позитив опублікував напередодні, зробивши його в студії звукозапису

Слід зазначити, що таке перетворення стало досить несподіваним для багатотисячних шанувальників – фанати зовсім не очікували, що Позитив зможе зважитися на такий вчинок, а деякі навіть не впізнали його. Користувачі мережі відзначили, що в такому образі співак виглядає молодше і йому йде.

Ось що пишуть в коментарях до публікації з “оновленим ” обличчям підопічного Потапа:

“Хто ти? І навіщо вкрав сторінку Олексія? “, “Ну як можна бути таким зайчиком? “, “Ах, хлопчик красавчик “, “Я хвилину намагалася зрозуміти, хто це у мене в стрічці ” , – пишуть фоловерів, які читають Олексія в соціальній мережі Інстаграм.

А як ви вважаєте, чи йде українському співакові Олексію Завгороднього новий імідж без вусів і бороди?

До слова, ось таким Позитив-Олексій був до того, як наважився сходити до майстра на стрижку.

позитив
позитив

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.