Дочка хворої Анастасії Заворотнюк Анна налякала своєю худобою і дивним текстом: “Не варто боятися нещасть”

Анна Заворотнюк вже самостійна і досить відома фотомодель. Але 25-річну дівчину постійно тероризують журналісти і фанати її зіркової мами.

Улюблена мільйонами глядачів прекрасна няня Віка в подачі незрівнянної Анастасії Заворотнюк стала зіркою початку 2000-х.

Потім навколо неї було багато скандалів, відносин і шлюб з Петром Чернишовим, який з нею і зараз. У найщасливіший час їхнього спільного життя на світ з’явилася дочка Мила. Офіційно пара оголосила, що вони зробили ЕКО, хоча вагітної в весь той період Заворотнюк ніхто не бачив. Посипалися статті про сурогатне материнство, але на той час сім’ї артистки вже було не до преси.

Буквально через два місяці після народження дитини Анастасія втратила свідомість, який визначив страшний діагноз – гліобластома мозку. Від нього померли Жанна Фріске, дружина Костянтина Хабенського Анастасія і кілька інших відомих особистостей. І всі вони перед тим зробили ЕКО.

Сім'я Заворотнюе до хвороби мами
Сім’я Заворотнюе до хвороби мами

На той час старшій дочці Анастасії Аанні Стрюковій було 22 роки. Як і її брат Майкл, вони жили і навчалися в США, а всі їхні потреби оплачувала  мама. Батько, успішний бізнесмен, практично не брав участі в житті своїх дітей, тому Анна поміняла прізвище Стрюкова на мамину Заворотнюк.

А далі дівчині, у якої кар’єра моделі в США йшла на зліт, довелося повернутися в Росію – через здоров’я мами Анна хотіла бути поруч.

Модельні знімки Анни Заворотнюк прикрашають сторінки топових журналів
Модельні знімки Анни Заворотнюк прикрашають сторінки топових журналів

Зараз Анна живе в Москві, робить ремонт у новій квартирі. Дівчина поділилася фото про ремонт в своєму новому житлі. Але своїм виглядом налякала шанувальників.

Анна Заворотнюк
Анна Заворотнюк

А ще більше напружили заяви дівчини про те, що треба в житті бути готовим до нещасть. Анна виглядає дуже виснаженою.

Анна Заворотнюк 29.01.2021
Анна Заворотнюк 29.01.2021

Про долю актриси Анастасії Заворотнюк багато ви дізнаєтеся з відео:

 

 

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.