Сліпа Надя Дорофєєва в одному халаті махнула в сніг заради божевільних фото – і куди Дантес дивиться?

Після того, як повернулася з Балі, Надя Дорофєєва пішла далі зіркових колег, які плачуть за Мальдивами - вона заради атмосферного фото навіть ризикнула здоров'ям.

Поки Україну замітає снігом, представники вітчизняного шоу-бізнесу поступово повертаються з зимових канікул – відпустка в теплих країнах закінчилася, пора радіти морозній погоді. Так соціальні мережі артистів та інших зірок естради заповнюються білими фотографіями з красивими зимовими видами. Серед них – Надя Дорофєєва.

Надя Дорофєєва та сніг
Надя Дорофєєва та сніг

На своєму новому знімку з Інстаграму українська співачка позує на вулиці під снігопадом – здавалося б, фотографія нічим не примітна, та на знаменитості з одягу був тільки банний халатик. Але ж з нинішньої температурою на вулиці є всі шанси замерзнути!

Звичайно ж, навряд чи колишня солістка “Время и Стекло” провела під снігом роздягненою достатньо часу, щоб застудитися і захворіти, але фанати стривожилися про її самопочуття в коментарях до публікації.

 "" "" ""

Решта ж шанувальники її творчості стали захоплюватися красою фото і самої Дорофеєвої.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Швидше за все, фотографія була знята у дворі заміського особняка Наді і її чоловіка, співака Володимира Дантеса. Також підписчики артистки впевнені, що саме чоловік зробив серію знімків, аж надто зворушливими вони вийшли. На них Дорофєєва і просто посміхається зі стаканчиком кави, і грається зі снігом взутими тільки в чоботи ногами.

Надя Дорофєєва насолоджується взимку
Надя Дорофєєва насолоджується взимку

Загалом, дівчина дозволила собі трохи дитячості і просто пораділа сніжним мухам. Після місяця на Балі це прикольно.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.