Максим Галкін показав, як весело розважається з Лізою на гірках: “Папа – вищий клас “

Зима в розпалі, саме час грати в сніжки, ліпити сніговика і кататися з гірки на санчатах. Саме цим і займається гуморист Максим Галкін зі своїми дітьми.

Максим Галкін з дружиною Аллою Пугачовою та двійнятами Ліза і Гаррі перечікують карантин в своєму замку в селищі Грязь під Москвою. Так як 71-річна Алла Борисівна входить в групу ризику по ковіду, сім’я намагається мінімізувати контакти з зовнішнім світом. А школа, де тепер навчаються першокласники, тепер на канікулах.

Ліза Галкіна на гірці
Ліза Галкіна на гірці

У чудовий зимовий день Максим вийшов з Лізою погуляти, поки Гаррі на уроці французької мови. Гірка в саду є, але там ростуть дерева. Папа постарався зробити безпечний спуск – обклав небезпечні місця паролоном і зробив бортики зі снігу. За його словами, вийшов міні-бобслей. На спуску дівчинка з татом славно погралася в засніженому саду.

 

Ліза Галкіна в ніжно-рожевому пуховику з хутряною окантовкою на капюшоні, на голові вовняна картата шапочка з помпоном. Максим в червоному пуховику і джинсах, під час спуску втратив шапку.

Шанувальникам дуже сподобався ролик. Вони написали:

Як приємно дивитися вашу сторінку, стільки позитиву, супер !!!

МАКСИМ ви хороший батько 👏👏👏

Шикарний тато! 🔥

Який прикольний діалог🤗🤗🤗я ж дитина, действітельно🤣

Озорнікі😄 а радості скільки, овечих! ❤️

Максим! Папа вищий клас !!! ❤️❤️❤️👍

Як здорово гірку придумали і весело, і безопасно🔥🔥🔥

Найбільше всім сподобалася відповідь Лізи “Я ж дитина” на питання “Ти не втомилася?”. І дійсно, діти не втомлюються грати і гратися.

Ліза Галкіна
Ліза Галкіна

Ліза вже має кілька фансторінок в Інстаграмі, де у неї сотні тисяч шанувальників. Артистична, мила, розумна дівчинка вже відбулася зірка.

Схожі статті

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.