Наташа Корольова налякала виснаженим виглядом: через зради Тарзана не тільки постаріла, але і сильно схудла

Відома російська співачка Наташа Корольова показала себе в повний зріст і стривожила шанувальників схудлим видом.

Героїня нашої сьогоднішньої статті регулярно радує фанатів в мережі новими фото і відео. На її відкритість до спілкування з аудиторією не вплинув навіть гучний скандал зі зрадами Тарзана, який був на слуху всю осінь 2020 року. Все сталося, поки Наташа відпочивала на курорті, а Сергій Глушко в цей час був удома, але не один.

Анастасія Шульженко знайшла собі нову "жертву"
Тарзан і Анастасія Шульженко

За заявами зіркової пари, спочатку запрошені танцюристом дівчата пограбували їхній будинок, після чого одна з них (Анастасія Шульженко) заявила, що завагітніла від чоловіка співачки. Втім, вагітність так і не підтвердилося, як і прогнози публіки щодо того, що все, що сталося, закінчиться розлученням Корольової і Тарзана.

Тарзан и Наташа Королева
Тарзан і Наташа Корольова

Подружжя все ще разом, до того ж нещодавно вони випустили нову спільну пісню під символічною назвою “Гори Гори”. Наташа зазначила, що не можна переставати вірити в силу любові, віри, надії, терпіння і мудрості, адже тільки це і робота над собою може врятувати сім’ю від руйнування:

“Тих, хто намагався це зробити, чекає своя карма, і повірте, легка нажива і хвилинна слава того не варті. Горіть, але не згорайте”,— написала виконавиця під релізом хіта.

Кадр из клипа на песню Гори Гори
Кадр з кліпу на пісню Гори Гори

З тих пір пройшло вже досить багато часу, щоб публіка перестала згадувати їх сімейний скандал. Втім, стрес від пережитого помітно відбився на зовнішності Корольової.

Наташа Корольова підтримувала дуже теплі стосунки з рідною бабусею
Наташа Корольова

Ще в її інтерв’ю Ксенії Собчак користувачі мережі помітили, як різко співачка постаріла. Тепер же до цього додалася і худоба артистки — на новому фото в Instagram-stories вона позує в повний зріст, а її обтягуючі шорти акцентують увагу на схудлих ногах.

Скриншот из Инстаграма Наташи Королевой
Скріншот з Інстаграма Наташі Корольової

Більше подробиць з бурхливого особистого життя Наташі і Тарзана дивіться у відео:

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.