Як Олена Кравець виглядала на власному весіллі 18 років тому: архівні фото зірки “Вечірнього кварталу”

Відома українська актриса Олена Кравець вже майже 19 років щаслива в шлюбі зі своїм чоловіком Сергієм, з яким вони виховують трьох дітей.

Історія кохання Олени і Сергія Кравець почалася задовго до всеукраїнської популярності. Майбутнє подружжя познайомилося в студентські роки, коли вони разом виступали в складі команди КВН “95 квартал”. Пізніше вона перетворилася в театр-студію і прославила нинішнього президента країни Володимира Зеленського, гумориста Євгена Кошового, саму Олену, а також багатьох інших.

Олена і Сергій Кравець
Олена і Сергій Кравець

До пишного весілля у вересні 2002-го закохані кілька років зустрічалися. В одному зі своїх інтерв’ю героїня статті розповіла, що одружитися і влаштувати банкет вони вирішили після того, як дізналися про її вагітність, поки животик ще був не так помітний:

“Запросили 120 гостей, причому на власні гроші — ми тоді вже заробляли дещо на гастролях, на життя вистачало. На весілля витратили дві тисячі доларів — серйозна сума на ті часи”, — поділилася Кравець подробицями особистого життя з Караваном историй.

Весілля Олени Кравець
Весілля Олени Кравець
Весілля Олени Кравець
Весілля Олени Кравець
Весілля Олени Кравець
Весілля Олени Кравець

Цікаво, що тамади на святі не було — головні винуватці торжества не хотіли брати участь у безглуздих конкурсах. Судячи з весільних знімків, не можна не відзначити, що за стільки років зірка української комедії практично не змінилася, хіба що відростила волосся.

Через півроку після одруження в молодій сім’ї народилася дочка Марія, яка росте дуже схожою на свою знамениту маму.

Олена Кравець з чоловіком і старшою дочкою
Олена Кравець з чоловіком і старшою дочкою

А в серпні 2016-го Олена і Сергій знову стали батьками — на світ з’явилися син Ваня і дочка Катя, вони двійнята.

Олена Кравець з чоловіком і дітьми
Олена Кравець з чоловіком і дітьми

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.