66-річна Любов Успенська забула про вік в обіймах молодого красеня: “Перший дзвіночок деменції”

Популярна російська співачка Любов Успенська любить розбурхувати публіку, що вона зробила і на цей раз, впавши в обійми молодого бізнесмена.

Любов Залманівна відома своєю любов’ю до епатажу. Незважаючи на свій вік, а їй скоро виповниться 67, вона регулярно збирає на собі всі погляди, вибираючи для виходів у світ досить сміливі наряди.

Любов Успенська
Любов Успенська

Також королева російського шансону є частим клієнтом пластичних хірургів. Здається, що Успенська з роками тільки молодшає, адже на кожному її новому фото важко знайти хоча б одну мімічну зморшку.

Втім, це часто є причиною безлічі гнівних коментарів у мережі від тих, хто вважає, що виконавиці пора зупинитися в спробах втекти від старості.

Любов Успенська
Любов Успенська

Цього разу приводом для чергової порції критики став спільний знімок Любові з 16-річним бізнесменом Владиславом Тюльпановим, хлопець є сином покійного російського політика Владима Тюльпанова.

У кадрі Успенська відображена в чорній сітчастій сукні в обіймах молодого супутника, якому вона щось шепоче на вухо:

“З днем народження, дорогий! Ти талановитий, завзятий, працьовитий! У тебе все обов’язково вийде! А я завжди поруч, щоб тебе підтримати! Щасти тобі, будь здоровий! З найкращими побажаннями! Твоя Люба”, — зворушливо підписала пост зірка.

Більшість коментаторів залишилися обурені публікацією Любові Залманівної:

  • “Для людини похилого віку це занадто відверто. Навіщо було викладати і вітати дитину публічно. Яка, вибачте, Люба? Любов Мухоморівна в гіршому випадку. І потім, представляти онучка другом… Може це перший дзвіночок деменції?”;
  • “Знайшла собі молодого альфонса”;
  • “Соромно навіть дивитися на Любу. Своя дочка знаходиться над прірвою, а вона любов крутить з пацанами”;
  • “Чи не занадто друг молодий?”;
  • “Куди котиться світ… “, — пишуть користувачі.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.